Status: Vi holder ferie

Status

Vi er i Ørsted, Jylland, hos min mor.

Planen var at vi ville hjem i dag, for jeg var nødt til mentalt at sætte et sluttidspunkt for vores ophold, fordi det giver mig mere ro. Vi er her dog stadig, og forlader ikke Jylland i dag.

Måske vi tager hjem i morgen. Jeg ved det ikke. Vi har ikke bestilt togbilletter, men muligheden for at tage hjem er der. Det er nu meget rart at kunne tage en dag ad gangen. Normalt er jeg ikke ret god til ikke at planlægge.

Vi bliver bedre og bedre til at slappe af med at være afsted. Bøffen sover bedre om natten, jeg slapper mere af i de omgivelser vi er i.

Bøffens lure er dog helt ude at skide. Han hader at køre i bil, og han er begyndt at bide mig i brystvorterne. Lille lort. Udover det hygger han sig, så længe jeg er i syne. Hvis han ikke kan se mig er han et pjok. Frygter lidt for vuggestuestart nu....

Status er at vi har det godt - mere eller mindre. Jeg synes vi er ret gode til at være væk, selvom jeg alligevel ikke er ret god til det. Der er et eller andet indeni mig der ikke er som det skal være. På en måde gider jeg slet ikke hjem, men det handler nok også om at jeg er træt af hverdagen derhjemme. Hverdagen ændres dog på mandag, da det er planen at Bøffen starter i vuggestue der. Det bliver spændende. Fremtiden er spændende. Og skræmmende.

God onsdag ✌🏻

  • Status
  • 262 visninger
  • Near Ørsted, Ørsted

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email