Status: Ny tattoo og et møde med Pikachu

Status

Der bliver ikke skrevet så mange blogindlæg de her dage. Jeg har ikke travlt. Jeg hygger mig bare.

Der sker ikke en skid herhjemme - og samtidig sker der så meget. Eftersom vi ikke rigtig skal noget, fordi vi begge går hjemme, sker der jo ikke det store. Vi prøver dog at få noget til at ske hver dag, og vi tager imod alle de muligheder vi får for at lave noget.

Dagene er dog blandet sammen i mit hoved, i en stor pærevælling (hvad fanden er det egentlig for et udtryk? Det lyder klamt det der pærevælling...)

Så om det er det ene eller det andet vi lavede i går, eller sidste lørdag, det kan jeg ikke sige.

På det seneste har vi dog, bl.a., været hos tatovøren, hvor jeg fik lavet min første farvetatovering. Ja, det bliver sgu' seriøst nu.

Vi har også mødt Pikachu og fået taget et billede med den. Bøffen var rimelig cool med situationen før vi stod ved siden af den, så fik han travlt med at prøve at flygte..... men vi fik da et billede.

Så har vi også været på tur i ladcyklen et par gange. Det er seriøst det hyggeligste. Alle burde anskaffe sig en ladcykel! Eller nej, lad være... det er nok med de der allerede fylder derude på cykelstierne 😉 Såsom os....
men nøj hvor er det bare fedt med sådan én! Især når man bor i her København, hvor det er umuligt at parkere med bil.

Bøffen og jeg har begge fået cykelhjelme, så sikkerheden er i top nu!

Håber jeres sommer er ligeså dejlig som tanken om at Bøffen snart starter i vuggestue, og jeg snart starter på studie igen. ☀

  • Status
  • 380 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email