Status: Èn uge siden vuggestue-start

Status, Bøffen, Baby, Institution

Èn uge er gået som vuggestuebarn. I 5 dage, sidste uge, afleverede vi Bøffen i vuggestue. 4 af dagene var vi der en times tid. Sidste dag sov han der, fordi pædagogerne på mirakuløs vis (eller mangeårige pædagog-skills) fik ham til at sove. Det lykkedes ikke mig dagen forinden. Selvom det var mig, hans mor(!), der prøvede.

I dag var han der fra 8:30 til 14! Så han er altså officielt kørt ind i vuggestue. Bøffen er for vild! Det vidste jeg faktisk også godt. Alting med ham er så let.... forstår det slet ikke. Han bliver en forfærdelig teenager. Kan lige forestille mig at han går klædt som på billedet, om 15 år, og er godt i gang med et hash-misbrug, ved siden af hans business som knallert-dele krejler.

Udover den gode start i vuggestue, så er der ikke sket det vilde. Vi fik ikke en lejlighed, vi ellers gerne ville have haft. Jeg har stadig ikke arvet nogle millioner, fra en onkel jeg ikke kendte til. Same shit, different day.

Ej det passer faktisk ikke. Jeg var til det hyggeligste Instagram-event, hos SusLiving - som hun hedder på Instagram. Hun er den mest inspirerende person jeg længe har mødt! Hun (og hendes mand og deres to børn) bor i det mest charmerende og fortryllende hus, jeg nogensinde har kunne forestille mig. Alle rummene emmer af personlighed og sjæl. Jeg er virkelig høj på den dag jeg mødte hende, og fik lov at se mig omkring i deres hus, og alle rummene de har sat i stand og indrettet. Hun har også en blog, hvor hun deler ud af hendes fremgangsmåder i hus-istandsættelse.

Nå, udover det, så er der virkelig intet sket. Det kommer der nok til nu, for nu har vi en helt anden frihed end da Bøffen var hjemme hver dag. Jubiiiii!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email