Status #3: Baby på to ben

Graviditet, Status

Den sidste uge har stået på meget...... oprydning. For mit vedkommende. Bøffen er sgu' ved at blive et rigtigt barn. I ved, sådan et irriterende barn der roder med alt han kan komme i nærheden af.

Han er begyndt at lege at han sorterer sit tøj, ved at tage det op af kurvene det ligger i, under puslebordet, se på det, og så smide det rundt omkring sig. Forhåbentlig betyder det at han bliver et rigtig lille tøj-barn. I ved, sådan et barn der godt kan lide at få bløde pakker, og elsker at være med på shopping og få nyt tøj.

I løbet af den sidste uge, er selvsamme lille ballademager begyndt at kravle rigtigt. Før svømmede han bare henad gulvet, og det så ud som om han var fint tilfreds med det. Han kom i hvert fald fremad. Så jeg troede egentlig bare at han ville droppe kravlefasen, og bare lære at gå. Nogen børn lærer åbenbart aldrig at kravle rigtigt, før de går.

Nu kravler han! Så nu er næste udfordring han er gået i gang med, at lære at stå på to ben. Han mister mange hjerneceller de her dage, for det lille hoved slår sig en del. Sådan er livet vel. Man skal have nogle knubs. Nogle dage rører det ham ikke når han falder og slår sig lidt - andre skal der ingenting til før han laver læben og begynder at tude. Baby'er.. suk.

Han er snart heller ikke en baby mere. Tiden flyver jo! Tænk at jeg har været på barsel i 8 måneder! Jeg startede med en lille, hjælpeløs baby, og nu har jeg en Bøf der kan rejse sig på to ben, og komme rundt selv. Jeg savner lidt mini-bøffen, den var sgu' lidt nemmere at have med at gøre. Det er dog lidt sjovere nu, og jeg tror jeg ville blive endnu mere sindssyg af at være på barsel, hvis det var et spædbarn jeg havde i et år. Puha' bare tanken gør mig dårligt tilpas. Jep, jeg er sgu' ved at være træt af det her barsel. Jeg har brug for at have et liv, udover at passe Bøffen. Hjemmegående husmor bliver jeg aldrig.

I dag var en rigtig pjevse-dag. Det var i hvert fald ikke helt Bøffens dag. Vi havde ellers besøg af to mødre, og deres to sønner, fra mødregruppen. Bøffen delte glædeligt sit legetøj med sine to venner, men der skulle nu ikke meget til at ødelægge hans humør. Så der var ikke langt fra grin til gråd i dag.

Mødregruppe er nu noget hyggeligt noget. Det er simpelthen så klichéfyldt som det kan være, og lever fuldt ud op til de forventinger jeg havde: mødre mødes, æder kage, dikke-dikker - og snakker om baby, som om der ikke fandtes andet i livet. Det er sgu' skønt!

I morgen vil jeg tage på Bøf-indkøb helt alene. Det er så hyggeligt at gå og finde tøj og ting, lige efter min smag, i ro og mag. Så i morgen bliver mig-tid, hvor det alligevel handler om Bøffen. Ja ja, ens shoppingpræferencer ændrer sig åbenbart også når man bliver mor.

Kan i ha' det!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email