Skal vi tale lidt om sex?

Forældreskab

Jeg kan godt lide at være åben og ærlig. Faktisk tror jeg at man kommer længst med at være det, og jeg er ikke ret god til at holde kortene tæt. Jeg kunne snildt snakke med et menneske jeg lige har mødt, om alt det man normalt kun snakker med sine nærmeste om. Jeg tror bare at jeg er af den overbevisning, at vi alle er mennesker. Vi oplever mere eller mindre de samme ting, igennem et liv, og jeg vil helst have, at intet i hele verden er et tabu at snakke om.

Derfor har jeg tænkt mig at skrive lidt om sex. For sex er jo noget vi alle har, i hvert fald før eller siden. For at få børn skal man have sex, så læser du med, fordi du selv har børn, så er der vist ingen tvivl om at du ikke har holdt dig helt på måtten - og heldigvis for det!

Sex er det mest naturlige i hele verden! Sex er samtidig også det mest intime. Jeg ønsker ikke at det - hverken du, eller jeg - har oplevet, skal blive allemands eje. Nej, det er ikke der jeg vil hen. Hvad der sker i din seng, bliver i din seng. Hvad der sker i min, bliver i min. Men derfor kan man jo godt snakke om sex, uden at udlevere sig selv! Og med det kan jeg forhåbentligt også aflive nogle myter, omkring sex efter fødsel.

Først og fremmest, så kan jeg huske, i mine uvidende teenageår, og sikkert også længe efter det, at jeg troede at en fødsel påvirkede ens sexliv negativt. Fysisk troede jeg at man blev udvidet, og at det aldrig ville komme til at mærkes som sig selv, dernede i æ' skræv'. Det var overhovedet ikke tilfældet. Tvært imod.

Sex, for mit vedkommende, var ikke en dans på roser, mange måneder efter jeg havde født. Jeg tror simpelthen jeg var for nervøs for smerte. Det sad stadig i mig, at jeg havde født, og det gør sgu' nuller naller. Især når man er blevet klippet. Av, av, av. Så jeg skulle liiiige tage mig mod til, før jeg var klar på sexy time.

Udover frygten for smerten, var det også umuligt for mig, at give mig hen. Mine tanker var helt andre steder, især på Bøffen. Det var helt umuligt at slappe af, men så snart jeg accepterede, og fik sagt det højt, så blev jeg efterhånden bedre og bedre til at være i det. Jeg tror først sex blev en normalt ting igen, efter 6 måneder. Godt nok blev det igen efter 1 år. Rigtigt godt blev det efter 1,5 år. Så ting tager tid, på det punkt. I hvert fald hos os.

Selvom det lyder trist og ikke ret attraktivt for en singlekvinde (eller mand, for den sags skyld... seks måneder uden rigtig sex?!) så kan jeg love dig for, at det bliver meget bedre efter en fødsel. Det er som om der bare er sket noget, både fysisk og psykisk.
Jeg tror jeg har lært mig selv og min krop, meget bedre at kende, og har en helt anden ro og selvværd nu. Min krop har jo for helvede lavet OG født et menneske. Den er fucking sej!

Foruden det, så tror jeg også der sker noget fysisk, dernede i filavsen. Den bliver mere følsom. Ting føles af mere. Det er jo meget godt, at det ikke er omvendt.

Så lad være at være bange for hvordan dit understel har det efter en fødsel. Eller jo, vær bange for det, for det har det ikke rart. Men sådan i forhold til sex og lir, så bliver det altså godt igen. Det bliver ikke det samme, men efter min mening bliver det bedre. Selve akten altså. Er man til ikke-planlagt, spontan, højt-lydt sex, så er det nok en god idé at skrue forventningerne på de områder, lidt ned. Det kan nemlig være svært at opretholde helt den samme form for vildskab i sengen, hvis der ligger en baby i rummet ved siden af og sover. Men udover det, så glæd dig!

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
Elsker dette indlæg og måden du formå at formulere det på, så du ikke udlevere dig selv og dit sexliv 😁🙌🏾 Jeg har på præcis på samme måde som dig med hensyn til at snakke om alting med mennesker jeg lige har mødt 😂😂😂 nouw.com/fashandtalks
sisselsolsort
sisselsolsort,
Dejligt at høre man ikke er alene om at være så åben 😃
nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email