Sæsonskifte + to børn = lortemor

Sissel, Forældreskab, Bøffen, Depression

Jeg er i skrivende stund så træt af at være mor til to! Faktisk er jeg også træt af at være mor til én. Jeg er nu nok bare træt af det hele lige nu. Sådan nogle øjeblikke har jeg nemlig stadig, selvom der er langt imellem dem.

Mit overskud og tålmodighed er forvundet - ligesom sommeren.

Sæsonskifte.

Noget jeg har svært ved at acceptere skulle kunne påvirke mig så meget.

Her halvvejs igennem september kan jeg dog se, at luftet langsomt er gået af ballonen, efter vi skiftede sæson.

Slet ikke på samme måde som jeg tidligere har haft det, men alting føles bare mere intenst nu. Min irritation er større, min vrede er ustyrlig og når jeg er træt, føles alting så evigt ligegyldigt.

Mit humør har også sørget for en rigtig lortemorgen: en tur i børnehaven, en træt baby og en (næsten) 3-årig der selv skal tage sko på, det ved næsten alle, kan være en udfordring. Men så prøv at krydre det med en irriteret mor uden overskud og empati - for ja, den har også taget sig en tur.

Så den ene sko var noget hen ad et kvarter om at komme på foden, og stemningen var meget tæt på at vi alle tre stod og tudede i gangen. Mig af vrede og irritation over at have to (lorte)unger der ikke fatter en skid og ikke tager sig sammen (jep, sådan følte jeg det). Babyen var træt og kunne mærke mine negative følelser mod den og alt andet. Børnehavebarnet aka Bøffen, havde måske set frem til dagen med et positivt sind og længsel efter hvad der måtte komme, men i stedet startede han sin tur i børnehave med en sur mor og en trilliard irritationer rettet mod ham, helt uden grund.

Om jeg har dårlig samvittighed? JA! Om jeg har lyst til at tude lidt over mig selv? JA! Om jeg er en skodmor. JA!!!!

.. men jeg ved at der også skal være plads til sådan nogle dage - og følelser. Så jeg forsøger at slutte fred med det og mig selv, og så må jeg finde en måde at vende dagen til en god dag - og når Bøffen kommer hjem må jeg sørge for at han føler sig elsket, og fortælle ham at det ikke var hans skyld at vi havde en dårlig morgen.

Synes godt om

Kommentarer

Leonora
Leonora,
Øv... men sådan nogle dage har alle. Det er blot bare meget menneskeligt
Hilsen Leonora
http://www.vonsnef.com
www.vonsnef.com
sisselsolsort
sisselsolsort,
Det var da ærligt talt nogle skod-kommentarer som ikke ligefrem hjælper på noget 😉 men jeg håber i får besøgende på jeres blogs <3
nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email