Rock'n'roll mama

Forældreskab, Sissel, Galleri

Det der med at være mor... det har så mange betydninger. Der er så mange forestillinger, og ligeså mange fordomme. Alle har en klar idé om hvad en mor er, og hvad det ikke er. Jeg har før skrevet om at jeg ikke føler mig som en "mor".

Nu hvor jeg har været mor i 8 måneder, føler jeg mig meget mere tilpas i rollen. Jeg føler mig stadig ikke som den typiske mor, eller det jeg associere med en mor. Jeg har dog fundet ud af at jeg ikke behøver passe ind i nogen forestilling eller definition. En mor defineres, i min verden, ud fra de forestillinger man gør sig om den bedst mulige mor: en sød, kærlig og nærværende kvinde. Èn du altid kan regne med, og som du ved altid vil elske dig, lige meget hvad. Det er hvad jeg mener at en mor skal være.

Sådan en mor gør jeg mit bedste for at være, og hvordan jeg så ser ud, klæder mig, gør, synes, spiser, siger eller tror på, det har intet at gøre med min rolle som mor. Det hører sig til min personlighed, det hører til Sissel.

Tilfældigvis er Sissel også en badass rock'n'roll mama, der stadig er ung og lækker, trods hun har fået et barn. Hun elsker læder og nitter, og går primært kun i sort - og det bliver hun ved med.

Ps. Sissel er dog også fucking fornuftig. Af og til faktisk lidt for fornuftig - men også kun af og til(!) Hun tror på at alt skal gøres, nydes, spises, hades og elskes med måde.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email