Regnvejssæsonen sætter ind!

Contains affiliate linksTøj

Jeg ved godt det er en lidt lyseslukker-agtigt overskrift, men vi ved jo at før eller siden rammer det danske efterår. Det betyder regn og blæst og ulidelighed!
I år skal det være anderledes (det siger jeg til mig selv hvert år)! For med noget flot regntøj, man har lyst til at have på, må det ikke føles heeeelt så slemt, med en smule regn.

Dette indlæg, bliver dog med fokus på flot regntøj til de små, for som mor er det trods alt vigtigere at cheferne ikke bliver våde, så skide være med én selv.

Så glimmergummistøvlerne til mig, må vente lidt.....

Kids World har et dejligt udvalg af flot regntøj - og gummistøvler med glimmer! Seriøst, hvis det er en pige jeg venter SKAL hun have glimmergummistøvler! Så mangler du regntøj til den lille chef, så hop lige forbi Kids World en gang!
Tjek også lige de gennemsigtige ud, fra Zara, med tilhørende regnjakke. Den er så fed!

Jeg vil dog altid vælge genbrug frem for nyt, ikke så meget for miljøets skyld (for sådan en person er jeg desværre ikke...) men mest for min pengepungsskyld, og så fordi jeg synes det har sin charme at overtage ting, som andre har brugt. Sådanne ting kan tit heller ikke fås fra ny længere, og så er det jo lidt pludselig lidt mere særligt.
Skulle jeg dog en dag have råd til at købe alting fra nyt, så ville jeg helt sikkert klikke regntøj (og andre ting) hjem fra Kids World. De har et kæmpe udvalg af alting.

  • Tøj
  • 218 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email