Produkter jeg kan stå inde for #1

Contains affiliate linksAnbefalinger

Elf Mad For Matte Eyeshadow Palette, 119,- kr.
Her afhænger kvalitet virkelig ikke af pris. ELF er virkelig kommet efter det, siden jeg selv prøvede mærket første gang, for en 7 års tid siden. Denne øjenskygge-palette er et fantastisk bevis på dette! Den indeholder nogle rigtig gode pigmenterede farver, der er nemme at arbejde med - og som holder hele dagen!


Bielenda Comfort+ Damaged Skin Hand Cream, 15,- kr.
Fantastisk til (ekstremt) tørre hænder, som mine er pga. årstiden (og min anti-tør-obsession jeg har for tiden...!)


Natura Siberica Extra-Firming Night Facial Mask, 35,- kr.
En fugtgivende maske man skal sove med natten over. Den er rar, og vigtigst af alt, så dufter den godt. Jeg er virkelig træt af produkter der skal i ansigtet og lugter fælt, i ved, sådan som ældre damers cremer lugtede. De havde en helt speciel duft da jeg var barn... Ad.


Rimmel Fix & Perfect Pro Primer, 39,- kr.
Lækker og billig primer. Primer bruges før makeup, så alt - lige fra foundation til øjenskygge - ligger bedre på huden og er nemmere at arbejde med.


NYX Velvet Matte Lipstick (I farven Soft Femme), 25,- kr.
Så flot en farve! Konsistensen er også nem at påføre og så er holdbaren heller ikke værst! Jeg bruger den ofte, da jeg er helt tosset med den fine rosa farve!


L'Oreal True Match Foundation (I farven rose ivory), 69,- kr.
Alle de store sværger til den her foundation, og det forstår jeg godt! Den er dejlig at have på og giver sådan et flot resultat. Kan også købes i Normal lige nu til 74,- kr. (mener jeg det var...) hvis du ikke gider det der Luxplus ;-)


ELF Instant Lift Brow Pencil (i farven Taupe), 25,- kr.
Jeg har SÅ svært ved at finde øjenbrynsprodukter. Mine øjenbryn har nemlig en meget grå-brun farve, og det ser altså helt forkert ud, hvis jeg ikke bruger en farve der matcher præcis mine hårs farve. Heldigvis har jeg fundet denne billige en fra ELF - og jeg sværger, selv ikke Matas har én øjenbryns blyant i min farve. Er det ikke vildt?


Bielenda 3-in-1 Moisturizing Micellar Water, 25,- kr.
Så lækker at fjerne makeup med! Den svier ikke i øjnene og udtørrer ikke huden.

Clinique Moisture Surge Face Spray, 189,- kr.
I den dyrere ende, men efter jeg har prøvet den her, er jeg blevet afhængig. Vinteren udtørrer min hud helt vildt, men den her er min redning! Man sprayer produktet i ansigtet, som straks giver en fugtig og frisk fornemmelse. Der er nok 17% orgasme i sådan et sprøjt. Det er rart!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email