Musthaves #2

Anbefalinger, Lister, Baby

Højstol med bakkebord
Vi valgte, trods vores skod-økonomi, at investere i en ny Tripp Trapp stol fra Stokke. Rundt regnet har det kostet os 2000,- kr. Da man skal tilkøbe alt udover selve stolen. Vi har købt baby-indsats og bakkebord til.

Det var pga. muligheden for bakkebord at vi valgte den, da BLW kræver sine forholdsregler. Der er mange højstole man ikke kan få et bord til. Selvom vi overvejede i hvor høj grad det var nødvendigt, så er vi stadig glade for vores beslutning om at kaste så mange penge efter en stol.

Jeg associere stadig Tripp trapp stolen med et besøg hos en dagplejemor, men i sort ser den faktisk ikke så slemt ud, når den står i vores køkken.

Hagesmække med ærmer
Hvis du har givet din baby langærmet på, så drop hagesmæk uden ærmer. Medmindre du altså vil skifte tøj igen. De små sataner har nemlig en sindssyg evne til at svine, og opsmurte ærmer til over albuerne, er ikke nok. Man kan få nogle fine langærmede hagesmække i regntøjs-lignende stof, i alle babybutikker. De fås både i flotte og forfærdelige farver (dem fra babybjörn skulle være rigtig gode, men de er godt nok heller ikke kønne.), og dem jeg er stødt på, har alle en praktisk lomme foran. Den opsamler alt det mad baby taber. Dvs. alt... stort set.

Ting der larmer
Da jeg var gravid, frabad jeg mig alt elektronisk legetøj med lyde i gave til baby. Jeg HADER høje lyde, og babylegetøj skal altså larme så forfærdelig meget.

Efter Bøffen har nået en alder hvor han forstår lidt mere, så synes han lyde er det mest spændende i verden. Derfor har vi faktisk selv investeret i legetøj der larmer. Bl.a. En mobiltelefon fra Fætter BR. Den er et hit herhjemme, og i mødregruppen! Den larmer heller ikke så meget som jeg husker andet babylegetøj gør, så måske det bare er det gamle der skulle larme som en i helvede?

I hvert fald er lyde et hit, og man kommer ikke uden om at give baby noget larmende legetøj. Hvad end det så er med batterier eller uden. Musikinstrumenter er nemlig også et hit.

Strømpebukser
Dette punkt var også med på sidste must have indlæg! Men det kan altså ikke nævnes nok, hvor praktiske strømpebukser er(!) Dog synes jeg man skal holde sig langt væk fra hvide strømpebukser, da de simpelthen bliver for beskidte af gulv-kravlen og spisen. Så bare køb sorte eller grå... eller de farver du nu er vild med. 😉

Sutter x 1000
Hvis din baby bruger sut, så invester i rigeligt, især jo ældre den bliver. Sutterne begynder nemlig nu at blive væk. Banditten lærer efterhånden at tage dem selv, og alle ved jo at når først en baby har haft fat i noget, så er det ikke til at vide hvor det ender henne. Vi finder tit sutter de underligste steder.

Desuden skal sutter skiftes hver 3. mdr, pga. bakterier. Så hvis din baby bruger en bestemt type sut, så find et billigere alternativ. For din egen, og din kontos skyld. Vi startede med MAM, men fandt hurtigt ud af at sutter med "asymmetiske suttehoveder" kan fås i mange mærker. I Super Brugsen sælger de nogle billige nogle som Bøffen er fint tilfreds med.

Synes godt om

Kommentarer

Cs
Cs,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email