Mine tatoveringer #2

Tatoveringer, Sissel

Dette er andet indlæg om aaaaalle mine tatoveringer.

Første indlæg handlede om nogle af de tatoveringer jeg har på benene. Denne gang er det arme og ryg.

Armene kommer til at fylde en del, fordi jeg har rigtig mange små tatoveringer på min venstre arm. Så i dag bliver det dem på højre arm, og nogle af de større på venstre.

Pistol
Det var faktisk en af de første tatoveringer jeg fik. Faktisk nok nummer to. Jeg har altid været lidt fascineret af pistoler, spørg mig ikke hvorfor.... men betydningen bag denne tatoveringer er faktisk noget a la "du kan væge at give op, eller du kan blive ved." Før jeg flyttede til København, boede jeg i Herning. Lige da jeg flyttede til Herning og startede på TEKO (Nu VIA - Design and Business School), efter sommeren hvor jeg blev student, oplevede jeg for første gang at livet ikke var så fedt. Eller jeg havde det ikke så fedt, jeg tror faktisk ikke rigtig livet havde gjort noget forkert... Derfor havde jeg brug for at sætte et punktum, og det gjorde jeg ved at få tatoveret en pistol på armen. At det så skulle vise sig at det hele kunne blive meget værre - det er en anden historie.

Hjerte med teksten "Mor"
Jeg elsker klichéer. I hvert fald tattoo-klichéer. Så jeg har nok, et eller andet sted, altid gerne ville have et hjerte på skulderen hvor der stod mor. Måske jeg også får en tribal en dag, eller et røv-gevir. Men først en Playboy-kanin på ballen! Det er satme en fed kliché! Nå, men udover kærligheden for klichéer, så har jeg også kærlighed til min mor. Hun er min eneste forælder, og hun er den jeg altid har spejlet mig i og set op til. Hun er sej på så mange områder, og hun er den største handy-kvinde jeg nogensinde kommer til at møde - det er jeg overbevist om. Så min tatovering er også en hyldest til hende.

Tekst på ryggen
Der står: "She is madness, sanity. She is hell, and paradise." Det er et citat fra Ellen Hopkins' roman "Perfect". Jeg synes det er det smukkeste citat nogensinde. Så sigende om kvinden (uden at generalisere selvfølgelig... der er nok nogle af os der ikke er monstre(?)) og også meget sigende om hvordan jeg ser og opfatter mig selv - og mit indre. Monstret er ikke altid til at styre, men man skal huske, at ligeså slemt det kan være - ligeså smukt og fantastisk kan det også være... om monstret så er følelser, vejret, kærligheden eller dagen.

THIS IS NOT PERMANENT
Den her tekst så jeg på Pinterest (hvor jeg gemmer rigtig mange tattoos jeg er inspireret af), og med det samme var jeg sikker på at det skulle jeg da have tatoveret selv! Budskabet bag er at ingenting er permanent. Jeg vil huske ikke at tage ting forgivet, og ikke regne med at alting - og alle personer - altid er i mit liv. Samtidig synes jeg at det er sjovt at tage lidt pis på alle de der "en-tatovering-er-permanent-åh-gud"-tanker. Måske man kan komme i tvivl om, om det egentlig er en permanent tatovering - lige indtil man altså ser de resterende på min arm og krop. Jeg håber at den kan få folk til at tænke, at alting ikke altid behøver at være så seriøst. Vi lever kun én gang, og i mit liv vil jeg ikke bruge tid på at fortryde. Heller ikke tatoveringer.

Synes godt om

Kommentarer

solespointofview
solespointofview,
Åh ja! Jeg skal også tit høre for at 'du bliver jo også gammel en dag og hvad så!?' og ja, hvad så? Helt ærligt så er jeg nok også glad for mine tattoos når jeg bliver 80. Folk har nogle gange så travlt 😊 Du bærer dem smukt!nouw.com/solespointofview
sisselsolsort
sisselsolsort,
Det er faktisk længe siden jeg har hørt den kommentar 😃 Tak fordi du mindede mig om verdens dårligste kommentar, man kun får fra ikke-tatoverede mennesker. haha.

Tak skal du have <3
nouw.com/sisselsolsort
solespointofview
solespointofview,
Jep det er en klassiker! Selv tak 😃 nouw.com/solespointofview
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email