Mine hudpleje guldkorn #2

Anbefalinger, Udenpå

Husk at læse første indlæg i min lille serie af hudpleje-indlæg, så du får det hele med!


C-vitamin og A-vitamin
Der er mange ting som hjælper huden med at genopbygge, gennemfugte og give den liv.

De to ingredienser jeg, og mange andre (der er meget større eksperter end jeg) anbefaler dig at bruge, hvis du ønsker en smuk og fornyet hud, er vitamin C og vitamin A.

C-vitamin kan give en finere hudtone, mindske rynker, beskytte huden mod solskader, lysne pigmentpletter og fugte huden. A-vitamin kan bl.a. hjælpe på hudproblemer som akne, hyperpigmentering, ar og mindske størrelsen på hudens porer.

Jeg har derfor gjort de to vitaminer til en fast del af min aftenrutine, brugt som serum (/sera - serum i flertal). Jeg har været gladest for The Ordinary - Vitamin C 30% in Silicone, fordi det bare er lettest, hurtigst og det mest effektive jeg har prøvet. Når jeg gider at bruge lidt mere tid, så blander jeg The Ordinary - 100% L-Ascorbic Acid Powder i en olie eller min absolut yndlings fugt-serum fra koreansk hudpleje: Elizavecca - Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%)

Vask om aftenen - ikke om morgenen
Jeg har altid troet at det var vigtigt at vaske sit ansigt med produkter BÅDE morgen og aften. Det kan også være en rigtig god idé, især hvis man har en fedtet hudtype. Jeg har dog det modsatte, nemlig en tør hudtype, så for min hud har jeg fundet ud af, at vask med renseprodukt to gange om dagen, ikke gør noget godt.

Efter jeg er stoppet med at vaske mit ansigt med renseprodukt om morgenene (jeg bruger stadig en vatrondel med micellar water, for lige at fjerne nattens snavs - og derefter en toner/skin tonic!) har jeg fået langt færre urenheder og irritationer i ansigtet.

Jeg har prøvet mange forskellige renseprodukter, men for nu har jeg fundet min favorit, som jeg faktisk har genbestilt tre gange (det er rekord for mine produkter!). Det er også Koreansk hudpleje (ja, jeg elsker det - og jeg skriver snart lidt om hvordan man kommer i gang med det.): Innisfree - Bija Trouble Facial Foam (eBay link, søg på navnet hvis det er udløbet...) Jeg har desuden læst at rigtig mange der lider af akne og andre urenheder, har fået super resultater med denne rens!

Husk altid at bruge toner(/skin tonic, som vi kalder det herhjemme) efter rens og før andre produkter(!), det har jeg skrevet mere om hvorfor, i mit tidligere indlæg om hudpleje.


... Der kommer flere guldkorn hvis du følger med fremover! Det kan du gøre via Facebook her, via Bloglovin' her - eller ved at tilmelde din email her nederst på siden (et sted), så får du en mail når jeg udgiver nyt.


Synes godt om

Kommentarer

Aaron
Aaron,
Good morning Sissel! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email