Livet efter et barn.... og to børn

Sissel, Forældreskab, Status

Nogle gange forsøger jeg at huske hvordan livet var, før jeg blev mor.

Det virker som helt urealistisk, at jeg har levet et liv før. Et liv hvor det var mig der var i centrum, og jeg var den eneste jeg havde ansvar for.

Nu kan jeg kun huske livet som mor til én, når jeg forsøger at huske tilbage til hvad der var før vi blev en familie på fire.

Livet som et forældrepar, med to voksne og kun ét barn, føler jeg nu, var det letteste! Fritid og pause til en forældre imens den anden er sammen med barnet. Jeg husker det som muligt at have et liv OG et barn, da vi kun havde et barn.

Nu er der et barn til hver forældre, og ingen fritid eller pauser (i hvert fald ikke nok!) i mellem bleer, putning, fodring, aflevering/afhentning, legen, dikke-dikken osv. osv.

JEG SYNES DET ER FOR SINDSYGT AT HAVE TO BØRN!

Måske skulle vi bare have holdt os til et, som egentligt var planen. En ganske fin plan, med plads til karriere, fritid, byture og egoistiske behov,

... Men så tænkte vi at vi ville gøre Bøffen en tjeneste, ved at skænke ham en søskende. En evig livsledsager, han ikke lige sådan slipper for. Det siges jo at søskende er gode at have(?!)
​Indtil videre er der dog mere had end kærlighed fra Bøffens side af, så jeg håber virkelig at det betaler sig, på det lange løb, det her to-børns pjat. For hold nu k**** jeg ønsker mig tilbage til dengang vi kun havde et barn (for som sagt kan jeg ikke rigtigt huske livet fra før et barn)

Jeg vil selvfølgelig ikke undvære nogen af dem, bare lige for at få det på det rene...

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email