Julegaver til 2-årige

Contains affiliate linksAnbefalinger, Legetøj
Makeupsæt i træ 279,- / Spisestel 245,- / Ispinde i holder 145,- / Håndmixer og skål 199,- nu 119,- / Dankort terminal 129,- / Hus med låse og nøgler 299,- / Trommesæt 449,- / BRIO lige skinner 79,- nu 55,- / BRIO togbane havn 499,- nu 349,- / Låsebræt 229,- / Værktøjskasse 169,- nu 145,-


Selvom jeg har købt alle julegaver (man har vel være sygemeldt siden oktober) kan jeg stadig blive fristet rundt omkring på det store internet.

Min nyeste opdagelse online er mammashop.dk, der sælger alle de gode mærker indenfor legetøj! Her mener jeg mærker som BRIO, MaMaMeMo, Hape og alt det det der minder om, i god kvalitet - og typisk i træ. Lige nu til utroligt gode priser - og så endda lige op til jul!

Jeg har læst lidt op på hvilken slags legetøj der er godt til 2-årige, fordi jeg jo gerne vil stimulere og udfordre Bøffen i passende mængder til hans alder. Jeg gik dog hurtigt væk fra at overholde retningslinjer om alder, fordi jeg - og heldigvis også Bøffen - besluttede at Playmobil er det nye herhjemme! Til trods for en anbefalet alder på 5+ år. Men fjerner jeg de mindste ting som kan frustrere Chefen, så går det udemærket med at lege med traktorer og politibiler med blink.


Anbefalingerne til hans alder, er dog ikke helt anderledes fra, hvad vi selv leger med herhjemme:


Legetøj der anbefales til børn på 2 år:

- Legetøj der kan bruges til rolleleg for at stimulere tankegangen, som f.eks. legetøjsmad, køkkenredskaber og dukker.
Her har vi vores Playmobil, hvor mændende (og de enkelte kvinder, i den åbenbart mandsdominerede verden vi har herhjemme) får nye hatte på, alt efter om de skal ud og køre på scooter eller ride på en hest.
Bøffen har også et legekøkken med en masse tilbehør.I øjeblikket tager køkkenet dog en pause på loftet - men kommer helt sikkert frem igen, da det var et kæmpe hit at lave mad. Især håndmikseren han har, savner han hver gang vi laver kage - så den skal nok hentes ned igen snarest.

- Ting der kan udfordre deres finmotorik, såsom opgaveløsning med nøgler og puslespil. Bøffen har lige samlet sit første 15-brikkers puslespil, med en smule hjælp... men han er så stolt! Puslespil med knop er ikke længere end udfordring herhjemme. Så kan man opsnuse puslespil med 9 eller 12 brikker, så vil jeg anbefale at man kaster sig ud i det med sin 2-årige.


Øverst har jeg samlet nogle ting som jeg ved at Bøffen ville elske at få til jul - selv makeupsættet! På det punkt er han nemlig en rigtig lille prinsesse, der elsker at tage læbestift og øjenskygge på.
Værktøjskassen på billedet har han allerede, men han ville sikkert ikke være ked af at have to. Den er nemlig fremme hver gang far hamrer, borre, saver eller slår søm i.
Musikinstrumenter er han også glad for, og giver tit koncert med sang, guitar og keyboardspil (alt på én gang, selvfølgelig). Kommer han i nærheden af noget der bare kunne minde om en tromme, skal der også trommes, så fik han trommesættet fra billedet, ville jeg nok være DrømmeMOREN i hans øjne.


Hvad har i købt til jeres børn, børnebørn, veninders børn, osv., og hvor gamle er de? :-)

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email