Jeg er stoppet på anti-depressiv

Nu er det faktisk ca. 6 uger siden jeg stoppede på Sertralin, som er det anti-depressiv jeg har recept på.

Har jeg det bedre?
- Næææææh...

Har jeg det værre?
- Både og. Det kommer an på hvordan jeg helst vil have det. Ikke forstået på den måde at jeg selv kan påvirke 100%, om jeg har det godt eller dårligt. Men der er fordele og ulemper ved det ene og det andet: Der er forskel på mit liv med og uden medicin.

Tankemylder, uoplagthed, følelsen af uoverskuelighed og ligegyldighed, ekstrem træthed - det er alt sammen tilbage. Samtidig er min trang til at tude over X Factor, og andre ligegyldige programmer, også tilbage. Jeg har seriøst ikke grædt i et år. Ikke én eneste gang. Er det ikke vanvittigt? Hvis du er mand, og læser med, så tænker du sikkert: "pffft, og hvad så?", men et år er altså lang tid i en kvindes liv, ikke at fælde en tåre. I hvert fald i mit! Jeg græder gerne en gang om måneden, det renser ligesom systemet. Nu kan jeg sgu' tude igen!

Jeg ved ikke om det er en god beslutning jeg har taget, om at stoppe. Jeg har det godt med beslutningen, men jeg kan stadig ikke helt bedømme om der er flere fordele end ulemper. Det er jo kun et år jeg har været på medicin, og et år er alligevel ikke ret længe, at finde ud af sig selv på, og lære at tackle alle livets arenaer.

Det var ikke gennemtænkt at jeg stoppede, men blot en idé jeg fik, da jeg allerede havde misset medicinen to dage i træk, pga. sygdom. Hvis jeg skulle stoppe, skulle det være i forlængelse af det - så jeg gjorde det.

Nu er jeg her, og om jeg ikke skal være på medicin igen, det kan jeg ikke svare på. Jeg tager én dag ad gangen, og så længe jeg kan holde ud at være i det, så går det fint sådan her. God påske!

  • 872 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Mette Marie
Mette Marie ,
Hold da op. Jeg synes det er så sejt at du bare er stoppet. Det ville jeg ønske jeg kunne, men jeg har været på det siden jeg var 12 år gammel, så ved ikke hvordan det føles uden. Dog har jeg hørt at det er risikabelt bare at stoppe fra den ene dag til den anden, men sejt hvis det har fungeret for dig ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email