Jeg er ikke mig selv uden anti-depressiv - men det er min hud!

Sissel, Status, Depression

Tjek lige hvor fin min hud ser ud! Ja altså, under makeuppen er der mange ar, men de er camoufleret godt, ikke? I hvert fald er der ingen nye, aktive akne-bumser i mit ansigt, på det her tidspunkt. Det er nemlig fordi jeg ikke tog Sertralin i 6 uger. Min hud havde det meget bedre!

Nu er jeg begyndt på Sertralin igen. Jeg fik det nemlig langsomt værre og værre. Mit overskud forsvandt, jeg begyndte at gå i seng før 21, fordi min psykiske energi var brugt op, sidst på dagen. Min indre uro kom tilbage og angstfølelsen over at skulle tænke på dagen i morgen - eller bare hvad aftensmaden skulle stå på, den var der også igen. Det er nok sådan jeg lettest forklarer min sindstilstand, uden medicin. Èn kæmpe pærevælling af uro, bekymring, tankemylder og følelser.

Derfor tog jeg en beslutning om at starte på Sertralin igen. Efter få dage kunne jeg mærke en forskel, da jeg tror min krop kender det så godt nu, og det fungerer jo som det skal. Det eneste problem er, at jeg ligner en hormonforstyrret teenager i ansigtet. Jeg havde nok fundet mig en del mere i det, hvis jeg havde været 20 år, men i en alder af 25 år, skal man ikke have akne. Urenheder er en anden sag, men store bumser, der kommer uafhængigt af tilstoppede porrer og andre åbenlyse grunde til at få en bums - de er helt sikkert forårsaget af en indre ubalance. Svaret er for mig, at min medicin resulterer i den ubalance. Så nu starter en ny rejse, en rejse hvor jeg skal finde et alternativ, sammen med min læge, til Sertralin (aka SSRI-regulerende medicin).

Det bliver ikke på nuværende tidspunkt, i mit liv, at jeg lærer at leve med uroen, bekymringerne og den generelle uoverskuelighed - og manglende lyst til alting. Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at lære at leve med det, men tanken om at være helt medicinfri er da rar - men at have det godt, er endnu rarere.

Nu vil jeg forsøge at nyde min ferie, uden at kigge mig selv i spejlet, og tage ind og få foretaget en EKG (måling af hjertets aktivitet), så jeg kan skifte medicin. God onsdag <3

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email