Jeg betaler gerne for skønhed

Ukategoriseret

Jeg startede jo det her projekt, om at være smuk udenpå og indeni.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg går op i mig selv. Mest udenpå, da jeg har tilladt mig selv at tage en lang pause fra alle tankerne omkring sundhed. Jeg ammer stadig, og mit energiniveau er enormt, så jeg craver kage uafbrudt! Det er satme værre end da jeg var gravid. Så indeni må lige få lidt opmærksomhed på et senere tidspunkt, nu er det jul!

Men jeg går op i mit ydre, og det har altid været en stor interesse for mig; det ydre, udseende, skønhed - om man vil. Jeg har det fint med at gå udenfor en dør uden makeup (lige bortset fra at dække de forfærdelige bumser jeg lider af...).

Jeg tror min tilfredshed med mig selv, uden så meget makeup og helt natural, b.la. er kommet af, at jeg er begyndt at betale mig fra nogle ting. Dette er at få farvet og vokset mine øjenbryn regelmæssigt - og en håndfuld gange om året får jeg ligeledes lavet shellac på mine negle. De to ting gør for mig en kæmpe forskel, fordi det er små ting, som får mig til at føle mig meget mere præsentabel, uden at jeg skal gøre så meget for det til daglig.

Jeg kan kun anbefale at få ordnet bryn hos Sephora, hos Benefits Brow Bar. Jep, frisører plukker (og vokser måske..?) også bryn, men de er ikke uddannet i det, og personligt har frisører aldrig gjort noget godt for mine bryn - tvært imod. Det kan virkelig betale sig at gå til en rigtig bryn-ekspert! Og ja, bryn gør virkelig noget for ansigtet, også selvom man ofte ikke bevidst kigger på folks øjenbryn. Jeg er sikker på at man underbevidst lægger mærke til dem, og øjenbryn siger meget om ens personlighed! Mine siger f.eks. at jeg har været ung, dengang man overplukkede sine bryn til uigenkendelighed, hvis man, som jeg, ikke tænkte så meget over konsekvenserne (=spontan, her-og-nu type, du ved...). Foruden det, siger de også at jeg er forvirret, ikke ret god til at holde ting ved lige, og sløset..... Se selv, spot on! Dine øjenbryn afslører dig.

Shellac er for mig den eneste måde, hvor på jeg kan have pæne farvede negle. Jeg er den slags menneske der elsker neglelak, men jeg er desværre også bare den slags menneske, der aldrig får det taget af igen, når det er blevet grimt. Så fra at have mega flotte, farvede negle, har jeg efter få dage virkelig grimme, afskallede, flossede negle. Det er altså ikke ret pænt - og viser, ifølge mig, at man er sløset og (lidt) usoigneret.
Hænder og negle er sgu' også vigtige. Det handler om helhed; livet altså, og ens udstråling. Man render jo heller ikke rundt med smukt, velplejet, krøllet hår, der bare sidder spot-on - samtidig med at man har grimme negle med afskallet neglelak. Har jeg ret - eller har jeg ret?

Så det er mine to must do's. Foruden det, er jeg stadig i gang med at slippe af med de bumser der bliver ved at dukke op i mit ansigt. Jeg har efterhånden prøvet alt! Det lægen gav mig, mod perioral dermatit, gjorde ingen forskel. Siden hen har jeg besøgt en kosmetolog, prøvet diverse hudpleje-rutiner og produkter. Jeg bliver snart fattig! Jeg har brugt mange penge på produkter, og snart skal jeg også til at lege et rum til opbevaring af alle de cremer og renser jeg nu har skrabet sammen herhjemme. Okay, du forstår pointen..... jeg er træt af at prøve forskellige produkter, behandlinger og råd!

Hvad skal jeg stille op??!

For nyligt slog det mig, om det mon kan være min medicin? Hverken indlægssedlen eller google kan fortælle ret meget om, om det kan være en bivirkning; det der foregår i mit ansigt. Så hvis nogen har erfaring, eller kender nogen der kender nogen, der også tager Sertralin - og ligesom jeg, ikke plejer at lide af det, men nu er begyndt at få lede urenheder på hagen/kæben, så tag lige og skriv til mig! Please..... Tak❤

Synes godt om

Kommentarer

Jessica
Jessica,
Jeg fik ikke uren hud af sertralin, men kan det ikke passe at du har spiral? For de kan vidst nok godt, og så fiser der nok også stadig hormoner rundt i kroppen, mens man ammer 😊
sisselsolsort
sisselsolsort,
Jo! Men mener jeg fik den efter bumserne... men er faktisk i tvivl! Jeg må lige finde ud af om det har en sammenhæng 🤗 nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email