Inspiration fra 2017

Ukategoriseret, Tøj

Udseende, stil og udtryk er nu engang noget der (stadig) fylder meget, i mit hoved. Jeg kan sgu' ikke rigtig løbe fra det, med alle de penge, og tid, jeg bruger på diverse hudplejeprodukter, makeup og sågar vitaminer (jep, den er ny... men Luxplus = <3)

På ligefod med min obsession med mit ansigt, kommer mit store fokus på min beklædning - og igen igen har jeg stilkrise. Jeg føler mig simpelthen ikke længere mig, kun iført sort. I know, jeg har sagt det før, men aldrig helt kommet ud af min sorte comfort zone, men nu skal det fandeme ske!

2018 bliver året! Året med farver. Eller faktisk bare året hvor jeg tillader mig selv at forelske mig i alt muligt, i forskellige stilarter, uden at tænke så meget over sammensætning. Det er nemlig mennesker, der ifører sig noget, der nemt kunne ligne, bare var det første det bedste fra skabet - det er de mennesker der har inspireret mig mest i år.

Så hvis jeg kan kombinere ovenstående, farverige, smukke klæder, med rock'n'roll i form af nitter, spænder og læder. Så er jeg sikker på, jeg har fundet mig selv, stilmæssigt. Lad os se om det kan lade sig gøre. Kryds lige fingre for det.

Her har i, specielt billedet øverst, de billeder der har inspireret mig aller mest i 2017. Forhåbentlig bliver 2018 året, hvor jeg tør at lade min stil afspejle min inspiration. Inspiration er godt, men handling er dobbelt så godt. Det må være årets motto.


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email