Hvorfor er det forkert at ønske det ene frem for det andet?

Graviditet, Jeg mener...

Jeg har igennem hele min graviditet (og faktisk også den første) delt mit ønske om at få en pige. Jeg deler det jeg har på hjerte, og når det nu fylder i mine tanker, at jeg inderligt håber på at babyen i min mave er hunkønnet - ja, så kan jeg ikke se hvorfor jeg skulle holde det for mig selv.

Folk har delte meninger om at jeg kan "tillade" mig at ønske det ene frem for det andet. For jeg skal jo bare være glad for at få et barn der er sundt og rask. Det er da helt sikkert også det vigtigste for mig, men derefter kommer ønsket om et bestemt køn, nemlig en pige. En sund og rask pige, er det for meget at drømme om?

Det ville jo ikke ændre på min kærlighed til barnet, hvis jeg fik en dreng mere. Overhovedet ikke, og det er det jeg tror folk antager, når de udtrykker deres forargethed over at jeg kan finde på at sige det højt, at jeg helst vil have en pige. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan jeg skulle komme igennem skuffelsen over, hvis det havde vist sig at være en dreng - hvis jeg ikke havde delt mit håb om en pige, med nogen. Det er lidt ligesom ikke at fortælle at man er gravid, fordi man ikke har ramt 12. uge - og så abortere. Så skal man gå med sorgen alene, eller kun dele den med de nærmeste, og det bliver aldrig rigtigt et samtaleemne man har lyst til at bringe på banen. Okay, selvfølgelig er en abort værre end at få en dreng, men du forstår forhåbentlig pointen.

Jeg bearbejder bedst min sorg og uindfriede ønsker og håb, når jeg deler mine tanker og forventninger med folk og omverdenen. På den måde er jeg ærlig overfor mig selv - og alle andre. Og hvem mister noget på det? Ingen.

Så nu hvor mit liv tegner til at blive perfekt, med en lille harmonisk familie, i form af to hankøn og to hunkøn, vil jeg bare nyde det.


Ps. Bøffen var ligeglad med at have nederdel på, indtil hans far sagde: "Leger du pige?" Så skulle den af med det samme....

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email