Hvad vil du egentlig?

Sissel, Ukategoriseret

Det er et stort spørgsmål, især for mig. Jeg vil alting, men der er ikke én ting jeg vil, for alt i verden - for så kan jeg jo ikke alt det andet?!

Spørgsmålet retter sig mod bloggen. Hvad vil jeg egentlig med den? Først skriver jeg en masse indlæg hver dag, om baby-bøf, om at være ung mor, om barselstanker, gode ting at bruge sine penge på og tabuer. Pludselig handler det hele om mig, om uddannelse, om fremtid, hudpleje, skøndhedsprodukter, bumser, life hacks, tøj og masser af meninger. På det sidste er der kommet bøger til, parterapi, beautyprofil på instagram og lidt bøf her og der.

Se, jeg vil alting, altid. Jeg ved ikke hvad den røde tråd er, her på bloggen, og sådan er det nok også med mit liv generelt. Så på den måde afspejler hele det her blog-univers meget godt, mig som person.

Forskellige ting, interesserer os på forskellige tidspunkter, i forskellig dele af vores liv.

Så lige nu er det ikke baby-legetøj, mos, barsel eller vuggestuetanker der fylder. Måske det er det i morgen, hvem ved hvad vuggestuen kan finde på? Men lige i dag, har den lukket, så pyt. Lige nu er det faktisk en god portion af livet generelt, der fylder hos mig, men det er gode ting der har taget plads. Skål i kaffe på det!

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
Det kunne ligeså godt ha været et indlæg jeg selv har skrevet det her 😂 Jeg er på nøjagtig samme måde, men nu hvor jeg ser at det ikke kun er mig der er sådan vil jeg hvile i det og tænke at det er sgu ok at være mig 😁 tak for indlægget. Det er så skønt at kunne læse noget man kan relatere til 100% 🙌🏾nouw.com/fashandtalks
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email