Husk paraply når det regner med negative energier

Jeg mener..., Depression

Jeg snakkede i går med en fra mit studie. Vi snakkede om de ting hun selv går og kæmper med, og hvordan hun, alt for let, bliver påvirket af andres humør og sindsstemninger.

Tidligere, da jeg havde det aller værst, var jeg også alt for god til, at tage andres sindsstemninger og de energier de udsendte, til mig. Det har dog aldrig været i nærheden af, hvad det personen fra min klasse, går og kæmper med.

Det fik mig til at tænke over hvordan vi smitter andre med de negative energier vi udsender, og hvad vi smitter hinanden med.

Jeg tror oftest man tager afstand til folk, hvis humør og følelser, man ikke selv er betrygge ved. Følelser man ikke ønsker at føle selv, eller sindsstemninger man ikke bryder sig om. Måske ligefrem er bange for. De mennesker, der måske ikke helt mestrer kontrol af egne følelser, og gerne bærer dem udenpå tøjet, til offentlig skue.

Vi lukker af overfor dem, bliver fjendtlige og viser dem kun det de viser os; negative følelser og energier. På den måde holder de sig nok væk, så der ikke er fare for at de kan påvirke os - og vores humør.

Jeg tror det gør mere ondt, end man lige forestiller sig. At være den der bliver holdt afstand til. At være den der føler en masse, prøver at sætte ord på det, for dernæst at blive mødt med fjendtlighed og følelsesmæssig afstand.

Sådan vil jeg ikke være mere. Fra nu af vil jeg prøve at tænke over, hvorfor jeg vælger folk fra - og tager afstand.

Jeg vil forsøge at stoppe med, at lade mine negative energier ramme andre - og i stedet åbne op, og sætte ord på det der foregår indeni mig.

Altså:

I stedet for at lade folk pisse på mig, med negative sindstemninger og energier, så vil jeg tage en paraply frem, og bede dem stoppe. Indtil nu har jeg blot fundet en spand, fyldt den med folks pis, og hældt det lige tilbage i hovedet på dem. Hvorefter jeg er gået og haft en fortsat røv-dag.

No more ass-days for me.

Håber i havde en god mandag - og får en endnu bedre tirsdag ❤

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email