Hjælp! Hvordan rejser man til USA med et lille barn?

Oplevelser

Flyveturen til Marokko, i januar, var ingenting i forhold til den 17 timer lange tur vi skal på, om præcis 14 dage. Der rejser vi nemlig til Florida - med tre fly, og to mellemlandinger.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal klare den tur! Selvom jeg ved det nok skal gå, for heldigvis er mit overskud og velbefindende meget bedre end det nogensinde har været. Thank god medicin!
Men jeg skal nok nå at overveje at smide Bøffen overbords fra flyet, eller efterlade ham i en lufthavn, fordi jeg ikke magter resten af turen med den lille lort. Så hvis Bøffen ikke dukker op her på bloggen igen- eller på instagram hvor jeg opdaterer undervejs - så er det nok fordi jeg har "glemt" ham, i lufthavnene i Atlanta eller Hamborg. Sådan kan det jo gå, det er ikke altid nemt at holde styr på de børn...

Småbørns mad og smoothies må man vist ikke tage med til USA, vel? Alm. mad har jeg i hvert fald forstået, er et no-go - selvom jeg havde tænkt mig at smugle en pakke rugbrød med. #skidedansker
Men til den første del af turen, før vi forlader EU, kan jeg nok godt fylde lageret med smoothies. Så må han bare lade være at spise fra Hamborg til Florida. Too bad, Bøf. Den lille satan er nemlig ikke så god til at få mad indenbords, udover søde sager, når vi er på farten.

Hvor om alting er, så hit med gode råd og anbefalinger til en lang rejse med en næsten 2-årig! Ipaden er jeg ved at forberede, og der kommer ingen begrænsning på skidtet, så længe Bøffen sidder pænt og er underholdt. Han klarer max 30. min stillesiddende.... så der er måske håb når vi letter og landet, yes!

Please, hjælp en mor i nød!
Så kvitterer jeg med en souvenir eller andet lir, hvis du redder min røv (og Bøffens) <3

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email