Hello from the other side

Sissel, Status, Depression

Hej!

Længe siden, hva'?

Jeg har haft travlt..... Travlt med at være vinter-depri, at få aflyst alt min undervisning og travlt med at flytte.

Vi er sgu' flyttet, er vi! Fra Vesterbro til Nordvest. Lidt af en forandring, må man sige. Ikke destro mindre, kan jeg kun nævne positive forandringer. Vi er endnu ikke blevet skudt, og folk her i Nordvest er faktisk sødere end på Vesterbro. Tro det eller lad være 😉

Siden....for nogle uger siden, er der, udover flytning (der stadig er mere eller mindre i gang, da intet helt er på plads endnu), sket det at jeg har afsluttet modul 3, på socialrådgiver-uddannelsen. Jeg går ikke op i karakterer, for jeg ved det ikke tæller når jeg kommer ud på den anden side, jeg går faktisk kun op i at jeg gør det godt. Derfor nævner jeg ikke ret tit hvad jeg får til eksamen, ikke engang til mine medstuderende.
Jeg ved dog, at hvis jeg var læser af denne blog, så ville jeg sidde og tænke: "Æhj', jeg vil sgu' gerne vide hvad hende Sissel fik altså!". Det er altså altid lidt spændende at få et tal på. Så nu hvor jeg alligevel ikke giver en fuck for tallet, så kan det vel være hip som hap, om det står her, eller ej. Så du må gerne vide, at jeg fik 10, da vi afsluttede modul 3 om børn og unge. Jeg kunne ikke have gjort det bedre, og det er også sådan det skal være. Jeg er ikke sådan en 12-tals elev, som alle de unge er, nu om dage. Jeg har charme i stedet - og lækkert hår (på benene). Det er jeg fint tilfreds med.

Udover at vi nu er begyndt på modul 4, omhandlende socialt udsatte, og vi alligevel kun har haft to dages undervisning, på 10 dage, så er jeg trappet op på anti-depressiv. Det har jeg gjort fordi jeg kunne mærke på mig selv, at mit overskud forsvandt, samtidig med at jeg begyndte at føle et behov for at gå i seng før klokken 21 om aftenen. Mine dage gav ikke nok mening, selvom mit liv er lige præcis som jeg altid har ønsket. Alt spiller!

Udover skolen selvfølgelig. Jeg dur ikke til at gå hjemme, og med så mange fridage - og aflyste undervisningsgange, har jeg haft alt for lidt struktur, og alt for lidt at stå op til. Det er værst, de dage hvor jeg har været klar på at komme i skole, men så finder ud af at undervisningen er aflyst. De dage bliver jeg nemlig så rastløs. Mit hoved kan ikke finde ud af så pludselige skift. Ikke fordi jeg ikke har andet at lave, men fordi det ikke var en del af planen, at jeg ikke skulle i skole.

Så det er sådan livet ser ud nu. Eller har gjort det.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email