Gæt hvad Bøffen siger!

Status

Bøffen, og vi andre, er stadig i live. Selvom der ikke bliver skrevet mange ord (her på bloggen, fordi fokus er et andet sted når vi snakker sociale medier, lige i øjeblikket...) men jeg stopper ikke! Never ever. Om 20 år hører i stadig fra mig herinde. Der kommer det nok mest til at handle om pensionsopsparing - som jeg ikke er begyndt på til den tid, og en masse brok over grå hår og mine fem katte. Det er mine fremtidsplaner, jep.

Bøffen får ikke flere søskende, selvom mange troede at det var tilfældet. Der er nogle ting der skal på plads i mit liv først - og nej, det er ikke uddannelse der skal færdiggøres, for står det til mig, skal jeg kun have børn under uddannelse. Men i hvert fald, så magter jeg ikke en ny baby-bøf lige foreløbig - eller nogensinde. Jeg vil faktisk hellere have en ny kat...... Det er jeg også sikker på Bøffen er med på.

Han har også rigeligt i sig selv pt. Han er nemlig en rigtig lille Bøf, med masser af personlighed. Nu mere end nogensinde før! Der er ikke den følelse, chefen ikke kan udtrykke i sit ansigt. Han er også blevet ret god til ord, faktisk så god at vi næsten snakker samme sprog som ham (for det meste, nogle gange slår han stadig over i baby-volapyk og der står vi stadig af....)

Lige nu er hans yndlingsord: Kiki, Pavpav, Far, Ace og Bia. Kan i gætte hvad det betyder?

Han siger stadig ikke mor! Jeg er sikker på det er demonstrativt, at han nægter at kalde mig andet end Bhar.... En bøjning af "far" på hans sprog. Jeg er godt gnaven! Hvem er det ikke der ofret mest krop, tid og kærlighed på den lille skid? Ja det tror jeg da nok er hans MOR! Kom nu Bøf, sig forhelvede MOOOOOOOR. (Gid du kunne læse, for så skulle du læse min blog.)


God sommer, eller forår, eller hvad det er Danmark har gang i! Godt er det i hvert fald.
  • Status
  • 613 visninger

Synes godt om

Kommentarer

venterpaavin
venterpaavin,
Det er så sødt, når de har deres eget sprog 😃venterpaavin.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email