Frokost i det fri

Graviditet, Galleri

Jeg ammer hvor jeg vil, og når jeg vil.

I starten, da jeg havde født, og var helt ny i denne amme-verden, der tænkte jeg meget over om det var okay at jeg ammede ude blandt andre. Undrede mig over om andre syntes at det var upassende, eller ulækkert, hvis jeg gav min søn mad i nærheden af dem.

Nu tænker jeg ikke så meget over hvem jeg er i nærheden af, og hvor. Jeg sørger bare for at dække det der skal dækkes, og gøre det i ro og mag. Ingen provokerende titties i det fri, eller unødig skabelse af opmærksomhed. Bare mig og min søn, der gør det vi nu er bedst til. Eller det han er bedst til, jeg medbringer bare madpakkerne.

Jeg synes det er underligt hvis folk tænker det er ulækkert eller forkert at amme offentligt. Skulle mødre hellere bure sig inde, og lad det være noget man kun gør hjemme? Fandeme nej!

Ud med foragt og skam, ind med det mest naturlige i hele verden.

Amning for president!

Synes godt om

Kommentarer

solespointofview
solespointofview,
Jeg er så enig. Jeg blev ninja-god til at amme alle steder, og uden at andre overhovedet opdagede det. Og hvis de gjorde, så skete der faktisk ikke noget ved det. Det var langt mere indiskret dengang jeg havde flaskebarn, hvor man jonglerede med varmt vand, måleskeer og rystede det hele sammen. nouw.com/solespointofview
sisselsolsort
sisselsolsort,
Men flasker er folk sjovt nok ikke forargede over..... og det er vel mere unaturligt..... 😋 ja ja, jeg kan også godt se at bare fordi det er naturligt at alle tisser, så skal de ikke gøre det hvor som helst. meeeeeeen, lige med amning, så skal det sgu' være okay, så længe man ikke med vilje prøver at forarge og provokere folk med det. For fair nok, hvis man har en eller anden pat-fobi eller ja, spiser og synes det er træls at se på en der ammer imens, meeeeeeeeen stadig.... 😉 nouw.com/sisselsolsort
solespointofview
solespointofview,
btw hands up for at rockede der busker! Du er eddermame pæn 😊 nouw.com/solespointofview
sisselsolsort
sisselsolsort,
Taaaaaak 😃 <3 nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email