Forrådt af min egen krop

Sissel, Jeg mener...

Mine æggestokke er begyndt at skrige: "Lad os lave flere børn! NUUUUU!". Det var det samme før Bøffen. Faktisk ved jeg slet ikke om jeg ville have børn, hvis ikke det var fordi min krop og biologiske trang til reproduktion, skreg på det. For 5 år siden skulle jeg i hvert fald ikke have børn. To år efter var jeg lettere desperat efter at komme i gang med at lave familie.
Nu har jeg lavet familie, og har været mere end tilfreds med det ene styks Bøf, vi nu har. Faktisk så tilfreds at jeg hele tiden har tænkt, at det da ikke ville være så slemt kun at nøjes med ham. Faktisk kan jeg se rigtig mange fordele, både for ham og mig. Det handler lidt om min psyke og mit ego, men det er en anden snak...

For et par dage siden begyndte min krop sgu' igen. Jeg er fandeme skruk! Præcis på den måde jeg var, før Bøffen blev undfanget... og jeg har ikke ægløsning! Så hvad sker der med mig?
Jeg siger jer, det er KUN min krop der vil - min hjerne og hjerte siger "NEJ!".
Min fornuft siger ikke så meget, for den har aldrig rigtig fået lov at bestemme noget. Jeg er mere end intuitions kind of woman...
Jeg kan love for, at det er et rod indeni mig. Jeg føler mig ærlig talt meget forrådt af min krop. Jeg troede vi havde en aftale! Jeg har ikke lyst til at være gravid igen. Jeg vil hellere føde end at være gravid, faktisk. Så nej, bare nej. Jeg gider slet heller ikke på barsel igen! Jeg vil bare gerne være ego og nyde den frihed jeg stadig har, fordi vi kun har et barn. Bøffen har det også ganske fint med en kat som lillebror. Det hele spiller.

Skide biologi......

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email