Bøffens 1-års fødselsdag

Graviditet, Galleri

I søndags, d. 24 september, var det et år siden at Bøffen kom til verden. Jeg er mere vild med dagen i år, da jeg sidste år var rimelig medtaget af en alt for lang fødsel....

I år kunne jeg, i stedet for at føde, spise kage, hygge med de fleste af mine yndlingsmennesker, have pænt tøj på og fejre at min baby nu er blevet et helt år!

Det er for sindsygt at have en 1-årig! Nu har jeg jo faktisk et barn, og ikke længere en baby. Det er alt for vildt(!) og alt for skræmmende. Faktisk synes jeg først nu, at det er sådan rigtig virkeligt, at jeg har et barn - og er mor. Shit. Jeg er nogens mor. Kan jeg overhovedet finde ud af det?

Jeg ved ikke hvorfor jeg først får krise nu. ha ha. Det er nok fordi han nu virkelig begynder at opføre sig, og være, et rigtigt (lille) menneske.

Nå, her er nogle billeder fra fødselsdagen. Jeg havde valgt at der skulle være Pokémon-tema. Det besluttede jeg for en 3-4 måneder siden, da jeg surfede rundt på eBay, og fandt en masse Pokémon fest-ting. Så da jeg havde bestilt engangs- tallerkener, bestik og krus, balloner og et Pikachu-kostume til Bøffen, så var temaet ligesom bestemt.

Det eneste der failede til festen, var faktisk min lagkage. Eller pynten på den. Jaja, der går lige noget tid før jeg kan begynde at tage penge for mine konditorkager (men jeg siger jer, den dag kommer!). Den smagte dog ligeså godt som jeg havde bestræbet mig på. Dertil var der cheese cake cupcakes og lagkage (lavet af vandbakkelse, for det får man i Jylland! Væk med det der brunsviger- og wienerbrød til kagemand)

Bøffen havde en fantastisk dag, at dømme ud fra hans humør. Seriøst han elsker at være omgivet af mennesker, og få alt opmærksomheden. Jeg ved ikke helt hvor det kommer fra, at han er god til at være midtpunkt. Jeg ved i hvert fald bare at det ikke er fra hans far - så den må jeg vist tage på mig....

Jeg glæder mig allerede helt vildt til næste år, hvor der selvfølgelig også skal være temafest!

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog
Venterpaavinblog,
Årh, jeg ville have været med - elskerelsker pokétemaet! Giga tillykke med babybøffen 😃- Awww.venterpaavin.blogspot.dk
Anne
Anne,
Ohr altså, sikke nogle fine og stemningsfulde billeder - og stort tillykke med ham. Han ser bare SÅ nuttet ud - Bøffen mener jeg altså, skal du lige vide 😉
sisselsolsort
sisselsolsort,
Du må også godt synes at min kæreste er nuttet 😉 nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email