Medicin og terapi

Depression, Status

Jeg har sgu' ramt en mur. En efterårsmur. Eller måske bare en almindelig mur i livet. En mur jeg lige skal over, ikke prøve at komme udenom, men over og videre..

Hvordan kommer jeg det?

Nu hvor jeg har erkendt at jeg står foran en mur - at jeg ikke har det godt, så er jeg sikker på det hele bliver lidt lettere.

Jeg er et sted pt, psykisk, hvor jeg føler det hele fylder lidt for meget. Livet fylder for meget i mit hoved. Jeg fokuserer på for mange ting; alle de ting der er sket på det sidste og de ting der skal ske i fremtiden. Der er ikke så meget nu, i øjeblikket. Det er der aldrig når jeg har det sådan her. Det er altid "da" eller "når". Længsel, ønsker, bekymring.

Jeg er ikke ulykkelig, jeg er stadig så taknemmelig for alt i mit liv - jeg har bare lige brug for en lille pause. En time out.

Før i tiden lavede jeg virkelighedsflugt, i en periode. Det var før jeg startede på medicin, eller anti-depressiv, som det hedder. Lykkepiller, om man vil.

Min virkelighedsflugt bestod i - noget så mærkeligt, ærligt og nørdet - at spille The Sims. (4'eren, til de interesserede. Èn gang fan, altid fan!) Da jeg startede på medicin i januar, har jeg ikke åbnet spillet ret mange gange. De få gange det er sket, har jeg lukket ned igen efter meget få minutter. Interessen har simpelthen ikke være der, eller behovet for at flygte ud af denne virkelighed, og fordybe mig i et spil.

Det gik op for mig, den anden dag, da jeg pludselig fik en lyst, og behov, for at spille computerspil igen, at det nok er reelt nok det her. At jeg altså er inde i en dårlig periode, og lige har brug for en pause. At jeg skal tage én dag ad gangen, og lade være at have så travlt og ville så mange ting.

Det er okay at jeg flygter fra virkeligheden, spiller lidt computer, i ny og næ, når tiden er til det - så længe jeg er bevidst om hvorfor behovet er der, og at det går i den rigtige retning. At jeg langsomt får mere overskud, værdsætter mit liv, og de ting der sker i det.

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog
VenterPaaVinBlog,
En hjerne-fri pause, kan vi alle trænge til. Jeg begraver mig altid i bøger, gerne gamle kendinge som Harry Potter, Det Lille Hus På Prærien eller Nynnes dagbog - så kan jeg bare lade "filmen afspille" i hovedet, mens jeg skimter mig igennem (: - Awww.venterpaavin.blogspot.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email