Det er kørt helt af sporet

Forældreskab, Status

Chefen aka. Bøffen, har det virkelig godt, han er blevet så god til ord (okay det er en brøkdel af dem der bliver udtalt rigtigt, men han prøver - og vi forstår. Det er vel det vigtigste!) han er stadig vild med at gå i vuggestue, og hopper gladeligt op til pædagogerne når jeg afleverer ham om morgenen. Nogle dage er det også lige før han ikke vil med hjem, når han har gang i en leg i sandkassen, når jeg kommer om eftermiddagen. Passet bliver han også ofte, og det synes han bare er hyggeligt. Han elsker stadig mennesker, ligesom han altid har gjort. Især piger - som han selv siger.

Jeg troede faktisk han ville ændre sig, jo ældre, og mere bevidst han bliver. Altså han kan jo nå det endnu, men jeg tvivler på det bliver så markant som jeg havde troet. Jeg havde i hvert fald forventet at han ville være mere sky og påpasselig nu, overfor mennesker han ikke kender. Jeg krydser fingre for at han bliver ved at være så åben og social som han er nu.

Noget der er kørt helt af sporet, er når Chefen skal sove. Der chefer han den lidt for meget. Faktisk tager det gerne op imod 1,5 time at få den lille lort til at sove. Det er helt sikkert fordi han er blevet mere bevidst, og mere menneske. Han har aldrig været god til at finde ro, men nu er det værre end nogensinde før. Han skal stadig nulre bryster, og vi giver ham også en flaske med halv (ko)mælk, halv kogende vand i. Fy fy, jeg ved det. Men dårlige vaner er svære at bryde. Vi når også snildt at læse en 8+ bøger, før han er tilfreds.... så det der putning er helt uden at skide. Men det er ikke fordi jeg søger råd. For der til er vi ikke nået.

Vi klarer den, og vi har ikke brug for en helt fast rutine pt., selvom vi har gjort vores for at lave en. Men på den lyse side, så kan vi godt kan lide fleksibiliteten i at han ikke absolut skal ligge i sin seng kl 19. For det giver os mulighed for ikke at være hjemme i vante rammer, på slaget.
F.eks. smutter vi en tur til Sønderborg i dag, og lad os nu se hvordan det går der, med at få den lille satan til at sove. Sikkert bedre end det gør herhjemme. God weekend!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email