Derfor skal du følge med

Jeg mener...

Tak for den opbakning jeg har fået efter jeg offentliggjorde bloggen!

Udover at bloggen her har et budskab, så ønsker jeg også at den skal være mit personlige medie. Et medie hvor jeg kan dele tanker og erfaringer jeg tror andre kan drage nytte af. Når alt kommer til alt er børn jo børn, og vi mødre skal alle igennem det samme - uanset alder.

Derfor vil alting ikke kun handle om fordele, ulemper, tabuer, forskelle og hvorfor du skal få børn tidligt.

Det skal også handle om forældreskabet i sig selv. Rollen som mor og livet med børn. Så jeg håber der er andre mødre der har lyst til at læse med, ligemeget hvilken mor du er.

Jer uden børn, i skal selvfølgelig læse med fordi i gerne vil inspireres - eller er nysgerrige på livet. Både livet med og uden børn. I er også velkomne til at svinge forbi bare for at se flotte billeder af Bøffen og jeg ;-)

I venstre side af bloggen kan du klikke på "Læs mere om mig her" og læse mere om mig og bloggen.

Kommentér endelig på mine indlæg! Om du så synes det er noget idiotisk ævl jeg lukker ud, føler dig ramt, eller faktisk bare får øjnene op for nye måder at anskue tilværelsen på. Alle kommentarer er velkomne!

Husk at drikke en ekstra kop kaffe, eller spis en croissant i dag - bare fordi det er søndag. Livet skal fejres, også selvom du har tømmermænd. Husk vi nulstiller i morgen, for så er det mandag. En ny mulighed for at gøre en forskel i dit liv. Om det så bare er at stå op 5 min før, eller børste dine tænder i højre side først.


Ps. Hvis du mangler et frivilligt arbejde, så er du velkommen til at rette kommaer her på siden. ;-)

  • Jeg mener...
  • 568 visninger
  • Near Vesterbro, København

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email