År 2018 - Barn nr. to?

Sissel, Lister

2017 har været helt fantastisk! Så jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan næste år, ikke skulle kunne blive ligeså godt!

Jeg har gjort mig nogle tanker omkring hvad år 2018 skal indeholde:

Mere kærlighed

I 2018 vil jeg elske mere. Udover livet generelt, og noget så kedeligt som hverdagen og leverpostej, så vil jeg især fokusere på at elske Fotografen mere. Vi har nemlig ikke rigtig sørget for at elske hinanden, så meget som vi burde. Ikke fordi vi er blevet forældre, men fordi vi har været for egoistiske, og tænkt på os selv - og Bøffen. Derfor har vi glemt hinanden, og nedprioriteret at være kærester. I 2018 skal det være anderledes!

Vi starter året med en ferie til Marokko, i slutningen af januar. Det bliver vores første ferie sammen. Ikke bare som familie på tre, men også som par. Det skyldes nok den korte tid vi har kendt hinanden. Ikke engang 3 år er det siden, at vi mødte hinanden første gang. For 2 år siden, d 1 januar, blev Bøffen undfanget. Ja, vi er sindssyge. Men det er sådan vi er <3

Flere farver

I 2018, ved jeg, at jeg vil iføre mig flere farver.

Jeg sagde det også sidste forår, men der var det ligesom alt eller intet - så det blev alt (for meget) - og meget lidt mig.
Det skal ikke bare være farver, det skal være Sissel-farver, og mønstre.

Jeg er vild med flabethed, facon, hud og rock'n'roll. Jeg er helt vild med folk der ser ud til bare at have iført sig det første det bedste fra deres klædeskab. Op i røven med om det passer sammen. Farver, mønstre, snit. Alt er ligemeget. Det er jeg helt vild med!


Barn nr. 2

1. Juledag, fik jeg en sindssyg idé, da jeg lå og var ved at falde i søvn, til en middagslur.

Jeg lå og fantaserede om at få et barn mere. En pige. Jeg gider ikke hvis det ikke bliver en pige (så allerede der kan jeg godt pakke den forestilling langt væk, for man kan jo ikke selv bestemme hvilket køn man vil have...).

I min drøm har vi en lille baby-pige - og en storebror Bøf.

Jeg forestiller mig, at det ville passe perfekt, at blive gravid til efteråret - når jeg er i gang med min praktik, på socialrådgiverstudiet. Så bliver det nemlig en lille sommerbaby, og det kunne være fedt at én af os herhjemme, havde fødselsdag i en varm årstid.

Babypigen ville lege med dukker, og jeg kunne lave et dukkehus til hende, og give hende legetøj jeg selv legede med, da jeg var barn. Bøffen er mest interesseret i biler, værktøj og alt hvad der ellers er drenget. Ja, det er sgu' ikke mig der har påvirket ham! Jeg har forsøgt alt jeg kunne, at få ham til kun at synes om dyr, men uden held.... Biler er the shit! Suk.

Nå... For lige at ødelægge alle håb, om at baby nr. 2 bliver en realitet, så forbliver det altså blot en forestilling.
Jeg skal ikke være gravid igen og jeg skal slet ikke have barsel igen! Jeg er stadig ikke kommet mig over første gang. Desuden er jeg lige stoppet med at amme, og det har jeg ikke i sinde at begynde på igen.


Godt nytår! Go' ny start!
Lad være at tage i fitness, det holder alligevel ikke..... Få hellere børn! They last forever.

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog
VenterPaaVinBlog,
Kærestefokus og kæresteferie lyder skønt. De sidste mrd har gået op i en del praktik og travlhed oven i kærestehyggen, så håber også vi får opprioteret det ekstra i det nye år 😃 - A www.venterpaavin.blogspot.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email