Ammestop: Dag #7

Amning, Bøffen

Nu er det en uge siden jeg stoppede med at amme. Det er jo sindsygt!

Det er sgu' en stor ting for mig, og sikkert også for Bøffen. Ikke at han har sat mange ord på det, men han har opført sig lidt sært, den sidste uges tid.

Hans lunte er meget kort, og hvis der er noget der ikke vil, som han vil, så bliver han sur. Han smider med tingene, og giver op. Tit smider han sig også på gulvet, og slår og sparker ned i gulvet. Sure lille lort.

Mine bryster har det bedre, end de første par dage efter ammestoppet. De er dog stadig meget ømme, og det gør nuller naller når de bliver rørt - og især slået og trampet på, af Bøffen, når han skal mosle, kramme eller sove på mig. #hardmomlife

Volumen i mine patter er også long gone. Fra en D+etellerandet, tror jeg snart vi er nede på den sædvanlige A-Bish skål. Ikke at jeg faktisk ved hvad jeg bruger i BH, da jeg kun bruger de der uden bøjle og fyld. Men det er i hvert fald ikke nødvendigt med BH-toppe i str. M mere. Tilbage til XS. Det bliver så fedt!

Jeg elsker, og savner, mine små bryster. Med dem kunne jeg alt. Alt passede, alt sad godt. Alt spillede bare.

Det kommer det snart til igen! Når alt indholdet er helt ude, hvilket forhåbentligt er snart, så er jeg mig selv igen!

Måske jeg også får menstruation igen? Puha, det må faktisk godt forblive væk.... Jeg kan sket ikke huske hvordan det er. Jep, lad os tale åbent om menstruation. Det er jo 2018 (lige om lidt). #bloodnormal (er det ikke det bloggerne hashtagger?) #medpåmoden

Nå, til Bøffen. Han spiller jo også en vigtig rolle i alt det her med patter.

Han har det godt, og spiser meget mere nu! Han drikker også (voldsomt) meget. Han får flaske om natten, indtil videre. Den tager vi langsomt fra ham, når han ikke længere kan blive fristet af mine bryster.

Han nulrer stadig, især om natten, og en meget sjælden gang, prøver han at få lov at få bryst. Jeg håber, at når mine bryster ikke dufter mere, og de er helt tomme for mælk, så vil han heller ikke blive fristet.

Når det sker, så er ammestoppet officielt gennemført!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email