Ammestop: Dag #2

Amning, Bøffen

Jeg har sovet elendigt! Jeg er vågnet ligeså mange gange som jeg plejer - for jeg vågner jo når Bøffen vågner, selvom vi sover i hvert vores rum. Mor-instinkt, much...?

Mine bryster gør nuller naller! Seriøst, hvis det bliver værre end det her, så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.

Bøffen virker ikke til at lide afsavn... Eller det er svært at bedømme. Mine bryster gør så ondt, at jeg automatisk tager en vis afstand til ham. Det gør ondt hvis han rører dem. Samtidig er jeg også bange for at friste ham, han kan vel ikke allerede have glemt hvad patter er?

Nå, jeg skal ud ad døren. Jeg har en morgenmad-date i Frederiksberg Centret, og et oplæg på skolen bagefter.

Av av av. Det gør ondt bare at cykle. 24 timer uden amning kan virkelig mærkes - og ses!

Morgenmad var lækkert, men det er faktisk ikke ret lækkert at gå ondt med konstante smerter i patterne. Jeg skal aldrig, aldrig have silikone-babser! Smerter i patterne er ikke for sjov.

Jeg gider ikke engang prøve tøj, hvis det betyder at min stramme turtleneck trøje skal af - det gør simpelthen for ondt i brysterne. Nå, jamen så køber jeg jo nok mindre....

Nu skal jeg til oplæg, et mega spændende et(!), om Exit-programmet der tilbydes til rockere- og bandemedlemmer. Jep, jeg bliver så klog!
.... men nok ikke på det her oplæg, for jeg har så f****** ondt! Av for helvede! Det er ligesom at have en konstant kraftig hovedpine. Bare i patterne.

Hvad skal jeg stille op?

Hjemme prøver jeg med Ipren, det er lige det vi har. Ingen effekt. Hvad mon google siger om "ammestop piller ømme bryster"? Jeg skal jo nok holde mig fra at pumpe ud, for så stimulerer jeg vel produktionen....

Google leder mig til min-mave.dk og alt muligt andet fis-fora, Det gider jeg ikke. Min sundhedsplejerske siger at jeg godt må lette trykket. Så gør jeg det - men det er noget af et tryk der skal lettes.

Nu går jeg i seng. Det tryk blev ikke lettet ret meget, men jeg kan vist godt sove nu. Hvis det ikke er bedre i morgen begynder jeg at græde. Det her er forfærdeligt. Ses.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email