7 grunde til du ikke skal få børn #1

Graviditet

Med en 6-måneder gammel baby, er det jo begrænset hvor meget lort jeg har erfaret indtil videre. Lidt har jeg dog lært:


- Hvis du skal skide, og det ikke passer med chefens planer - så bare glem alt om det.

- Når du er ude at spise, kan du sagtens fortære både forret, hovedret og dessert. På 15 min. For du har vænnet dig til at spise hurtigt, så chefen kan få din opmærksomhed igen.

- De dage du virkelig har vilde planer om alt det du skal nå, mens chefen sover lur, det er altid de dage chefen ikke har tænkt sig at sove.


- De dage du ikke har nogen idé om, hvad du skal bruge den tid chefen sover lur i til, der tager det 2 min. og så er chefen gået ud som et lys. Så står du der.... og venter på han vågner igen.

- Når i har gang i den sjoveste leg, hvor chefen griner som kun en chef kan gøre det, og alt virker fryd og gammen. Der er det at chefen gylper. Oftest når du i strakte arme, har chefen til at flyve rundt over dit hoved.


- Chefen styrer altid hvornår han gerne vil hjem. Selv hvis i er inviteret på kaffe og kage, sent på dagen, så i inden da har haft en lang dag hjemme med chefen - og der var tid til stort og småt. Alligevel vælger chefen først da, at skide så der er lort op ad ryggen... og længere endnu.

- Når chefen er så social, at han hvert 30. sekund, skal kigge sig omkring efter folk han kan få kontakt til... lidt midt i amningen. På en café, fuld af mennesker der ikke gider at snakke med chefen - eller se på min titty.


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email