3 uger i Florida med verdens bedste Bøf

Galleri, Oplevelser

Jeg tænkte jeg var nødt til at dedikere et lille indlæg, til vores tur til Florida.

Vi rejste d. 10 juli, og det var min mor der havde inviteret os med, da hun havde et ønske om at rejse med os, efter hendes 60-års fødselsdag (som nu efterhånden er et par år siden..)
Hun inviterede os allesammen; Bøffen, jeg og Fotografen. Sidstnævnte syntes dog at næsten tre uger i USA, var for længe til ham, så han kom og var der én uge. Så både flyveturen derover og hjem, den tog jeg solo-mor stil, med støtte fra min mor, og svigerinde+børn, der også var med.

Det var nu ikke noget problem at tage den 18 timer lange tur med Bøffen. Han er simpelthen så god til at rejse! Men hvad er han ikke god til, tænker jeg bare? Han er fandeme bedre til at klare livet end jeg er! Forhåbentlig bliver han ved med, ikke at have en bekymring i livet, og bare tager alting i stiv arm (som man siger)! For hold da k***, der er intet der kan slå ham ud! Super-Bøffen.

Eller, det skulle da lige være for Click Mix-vingummi fra Haribo, han fik lov at smage på flyveturen. Det kom op igen, fordi det sad fast i Chefens tænder, og hans lille tunge ikke helt kunne finde ud af det...

Alt i alt gik turen godt, selvom jeg stadig ikke helt er kommet mig ovenpå den! Jeg må nok erkende at jeg lige pt. er et sted i mit liv, hvor hjemme er godt - og bedst. Det er hårdt for min psyke at være i uvante omgivelser så længe, og så som træt og kvalmeramt gravid i 30+ graders sump-klima. Puuuuh'. Jeg elsker Danmark og mit hjem!

Hvad laver man så i Florida, med en næsten 2-årig? Tja.... man bader i poolen! Går i Walmart, besøger Universal Studios i Orlando (hvor Dora the Explorer heldigvis lige var forbi - hvilket er det eneste Bøffen kendte... men Disney Land blev det altså ikke til, for vi var trods alt fire voksne vs. én Bøf, så lidt sjov for os var at foretrække.) Så så vi krokodiller og lidt strand, og nogle legepladser hvor rutsjebanerne ikke rutsjede. Jeg vil helt sikkert anbefale at man venter med USA-ture til man har børn der kan være med til ting, såsom forlystelser i f.eks. Disney Land, og har en interesse i det vi ser. Bøffen var nem at have med, men det var jo ikke så meget for hans skyld, at han var med. Så større børn = mere sjov! 

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email