25 år

Sissel
I dag er det mit femogtyvende år som menneske. Jeg har netop begyndt mit 2. år som mor.

Tænk engang, for to år siden havde jeg ikke den fjerneste anelse om, at jeg ville være her hvor jeg er i dag. Faktisk vidste jeg ikke så meget, udover at jeg skulle finde ud af hvad jeg ville med mit liv.

Det skal jeg på sin vis stadig, men jeg er sikker på at jeg resten af mit liv er mor. Det er fantastisk - og skræmmende (men mest det første.)

I dag starter jeg dagen med en prøveeksamen, og i aften slutter jeg den i Tivoli, med min nærmeste veninde. Jeg elsker fødselsdag. Det er lidt ligesom nytårsaften for mig. Nyt år, ny start. Jeg er sikker på at mit femogtyvende år bliver endnu vildere (og hårdere) end det foregående. Det bliver helt fantastisk!

Btw.: Mentalt er jeg stuck ved 23 år. Så det der tal 25, det kan jeg ikke rigtig identificere mig med. Jeg er slet ikke så gammel.

Hvem vil med i Leo's legeland snart?

  • Sissel
  • 212 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Anne
Anne,
Rigtig stort tillykke med fødselsdagen. Hvor ser du super godt ud på det nye billede øverst - wow. Og det med alder - jeg er faktisk på papiret 45 år, men på mange måder også 12 endnu, og jeg har hørt noget lignende en del gange før, fra andre, så mon ikke det er ok ? Jeg lever i hvert fald godt nok med det 😉
sisselsolsort
sisselsolsort,
Tak for en dejlig kommentar ❤ Ja, alder er bare et tal, men det definerer vel alligevel hvem vi er. I hvert fald på papiret 🕚😄 nouw.com/sisselsolsort
solespointofview
solespointofview,
Tillykke med igår! <3 nouw.com/solespointofview
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email