Mode

I fredags havde vi fornøjelsen af at få besøg af nogle af vores bedste venner. Pernille Rosendahl er lige nu rundt på hendes kirketour i hele Danmark, og i fredags var hun nået til Ribe.
Inden vi gik ned til koncerten, spiste vi med vores familie og venner på café Quedens, som ligger midt i Ribes gågade.
Derefter gik vi mod koncertstedet, hvor Pernille skulle spille sin helt udsolgte koncert.
Som altid leverede Pernille + band en fantastisk koncert, og ifølge os er hun Danmarks absolut dygtigste sangerinde!!;))

Vi synes helt sikkert, at I skal skynde jer at skaffe billetter til en af hendes magiske koncerter i nogle af DK's fine kirker, inden billetterne bliver udsolgt!!

Ellers kan i altid lytte til hendes soloalbum "Dark Bird", som vi selv elsker at lytte til hver eneste dag.

// Julie og Marie Louise

Likes

Comments

Mode

2. dag i Paris startede vi fra morgenstunden med at tage hen til Eiffeltårnet, hvor vi gik rundt i kvarteret omkring, og efterfølgende tog elevatoren helt op i toppen, og derefter en fantastisk sejltur på Seinen, i det smukkeste vejr!

!! 25 grader !!

Vi tog senere på dagen fra Eiffeltårnet hen til Notre Dame. Vi var inde i kirken, og derefter gik vi rundt i latinerkvarteret, og sluttede af med en lækker dessert;))

3. dag i Paris gik vi på Champs-Elysees, fra Triumfbuen til Louvre. Eftersom vi gik forbi en Ladurée på Champs-Elysees, kunne vi selvfølgelig ikke lade vær, med at købe nogle macarons med til senere på dagen.

Vi satte os i den altid smukke have op til Louvre. Desværre kom vi ikke ind på museet, men vi tog derimod videre til kvarteret omkring Pompidou Centret, hvor der lå en masse vintage butikker.

Den 4. dag i Paris valgte vi, at tage mod Château de Versailles. Vi kom desværre til at køre 1 time i tog, i den modsatte retning, men så snart vi havde stået i kø til at komme ind på slottet, så var det, det hele værd!!

Sidste dag tilbragte vi i Disney Land. De havde 25 års jubilæum, så de havde 2 flotte og gennemførte optog. Der var dog så mange mennesker, at det var svært at nå og prøve noget, da der var kø til ALT! (Vi ville hellere have brugt en dag ekstra inde i Paris;))

Hej igen !

Jeg ville have lagt et indlæg op fra hver dag i Paris, men eftersom mit internet ikke virkede på hotellet, så kunne det desværre ikke blive, som jeg havde planlagt.

Vi tog dog stadig en masse billeder hver eneste dag, og jeg vil så gerne vise jer, hvad vi oplevede, da jeg var i Paris med 3 af nogle af mine bedste veninder.

//Marie Louise

Likes

Comments

Mode

Da vi lige er trådt ind i April, er det blevet det perfekte vejr til at gå med sneakers. Ovenover har jeg fundet mit bud på denne sæcons "hotte" forårssneaks. Næsten alle var jeg så heldig at finde på nakedcph.com, hvor jeg primært kigger på sneakers. Disse sneakers er alle meget tidsløse og man kan bruge dem til næsten alle outfits.

//Julie

Likes

Comments

Mode

Lørdag var vi i Århus hele dagen, da Julie er til en workshop med dans både lørdag og søndag.

Inden Julie og vores gode veninde Laura tog til workshop, nåede vi et smut på AROS, hvilket er et af mine yndlings museer her i Danmark.

Efter pigerne smuttede til workshop nåede vores mor, vores lillesøster Anna og jeg (Marie Louise) at se udstillingen No man is an Island - The Satanic Verses. Det var en meget flot og spændende udstilling. Blandt andet var der de to værker i kan se ovenfor, og udover det var der fx også en parteret hest, en Lamborghini som man tidligere har måtte ridse i og en samling af skilte fra tiggere i hele verden.

Efter vi var på Aros, tilbragte vi resten af dagen inde i byen. Vi startede med at støde ind på Thor og Anthon fra Citybois, så oven på en spændende tur på AROS og et lyn-hurtigt billede med Thor, så kunne dagen da kun blive god.

Resten af dagen gik vi rundt i Århus og kiggede i butikker, samt fik en dejlig pause i solskinnet med nachos. Efter det fik vi kigget færdig i butikkerne. Det lykkedes mig, ikke at købe noget med hjem, men jeg fik derimod suget en masse inspiration til mig og tilføjet ønsker til ønskesedlen.

På vej tilbage for at hente Julie og Laura til danse-dag nr. 1, sluttede vi af med at se den smukkeste solnedgang ind over Århus

// Marie Louise

Likes

Comments

Mode

Nu er det endelig blevet forår, og der er en hel masse nyt og meget lækkert musik ude!!

Dem ovenfor er blot nogle af vores yndlings, som kører på repeat i disse dage.

I er meget velkomne til at følge vores playliste nedenfor. Vi opdaterer den hele tiden med alle de sange vi hører allermest.

Likes

Comments

Mode

Vi er helt vilde med jakkesæt for tiden. Både delene hver for sig, og selvfølgelig som sæt!!

Til hverdag smider vi ofte en farverig T-shirt eller en lækker hoodie indenunder. Hvor man derimod til en finere anledning kan tage en flot skjorte (evt. en med en flot høj hals) under.

Likes

Comments

Mode

Det ville være forkert ikke at vise vores nye medlem af familien, nemlig vores lille guldklump Loui. Vi hentede ham på valentines day i Lemvig for cirka 4 uger siden, og vores hjerter smeltede første gang vi så ham.

Han er en blanding af en Cavalier King Charles Spaniel og en Puddel, også kaldet en "CavaPoo", og så er han slet ikke til at stå for!!!

Likes

Comments