I denne verdenen av hastverk, stress, tidsfrister og gjøremål er det lett å forsvinne vekk i egne tanker. Å glemme hva som faktisk betyr noe, og hva det egentlig er som er viktigst for deg. Kanskje du studerer og bruker ti timer av dagen din på lesesalen med nesen lang ned i skolebøkene. Kanskje du jobber, og er så opptatt med det at du glemmer å ta kontakt med vennene dine og fortelle dem at du savner dem. Eller kanskje du har så mye å forholde deg til at du klarer egentlig ikke å forholde deg til noe av det.

Vi lever alle forskjellige liv, samtidig som vi er så utrolig like alle sammen. Vi står opp om morgenen og vi legger oss på kvelden, og vi prøver å takle alle de utfordringene som livet kaster etter oss. Og det er når vi er helt alene at tankene begynner å fly, at man begynner å stille seg selv spørsmål og se for seg alle mulige rare situasjoner.

Og det er gjerne da jeg prøver å finne ut: Hvem er jeg egentlig når ingen ser meg? Når jeg sitter her i sengen og skriver, hva er det jeg ønsker å være? Hva er det jeg ønsker å få til? Og sannheten er: jeg vet ikke. Men trenger jeg egentlig å vite det? Holder det å ta hver dag som den kommer, og bare la livet skje?

Jeg har ikke et godt svar på det, og jeg vet ikke om jeg noen gang vil ha det heller. Men det er helt greit. Jeg tror det er viktig å huske at det som skjer i livet - det skjer. Og ofte får man ikke gjort så mye med det. Andre ganger må man virkelig gå inn i seg selv og tenke - krever dette en reaksjon fra meg? Trenger jeg å bruke min energi på dette? Og hvis du nøler, da er nok svaret nei.

Og husk, det er aldri for sent å være akkurat den du vil være. Det er det tross alt du som bestemmer.


- Sissel

Likes

Comments

For meg er søndager den dagen i uken jeg virkelig tillater meg å slappe av. Å sitte foran TV-en hele dagen og bake skoleboller i kosedressen - da koser jeg meg da! Husk å alltid tillate deg å senke skuldrene og lene deg tilbake innimellom. Det er godt for kropp og sjel!

Likes

Comments

Hei!

Mitt navn er Sissel Johansen, 20 år fra Oslo. Jeg er en økonomistudent som har en over middels stor interesse for fotografi. I tillegg er jeg glad i dyr, reising og TV-serier. Jeg har lenge hatt lyst til å starte en blogg, fordi jeg ønsker å ha en plattform der jeg kan dele idéer, og et sted for å kunne dele positiv energi og inspirasjon til alle som ønsker det. Jeg gleder meg til å se hvor dette går.

- Sissel

Likes

Comments