Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade bara en lektion idag som började vid 10 och det var idrott. Vi va på gymmet idag och tränade styrka i ca 1 timma. Sedan gick jag och Paula hem till henne och nu sitter vi och redigerar en video som vi gjorde förra veckan. Vi filmade när hon åt svensk mat (hon är från Dominikanska republiken), såsom bruna bönor och ansjovis, Hahahaha. Så snäll är jag!
Vi ska lägga upp videon på youtube och bli kända hehe.

Ha de gott haj

Likes

Comments

Även fast att jag hatar kylan så måste jag erkänna att när vintern är såhär vacker så blir man nästan lite sentimental!

Likes

Comments

Nu har jag inga fler uppgifter eller prov denna veckan, vilket känns väldigt skönt!
Dock är detta lite av "lugnet före stormen". För då lärare förstår att vi inte har något att göra, passar de på att ge oss lite extra, det är så de funkar.
En till grej som jag inte gillar med lärare är att de tror att deras ämne är det enda eller iallafall det viktigaste i skolan, så de kan inte för allt i världen förstå att vi har andra läxor eller prov i andra ämnen som tar upp vår tid! Som när man frågar en lärare om hen har rättat vårt prov och hen säger "ni måste förstå att jag har andra klasser, så jag har inte hunnit", detta stör mig så jävla mycket! Så när en lärare frågar "kan jag få din uppgift som du skulle ha lämnat in?" Och man svarar "jag har inte hunnit för jag har andra ämnen", då blir det tydligen en helt annan sak!
Och vad är grejen med att alla lärare bestämmer sig för att ha prov veckan innan ett lov? Varför?!
Det kan sluta med att man har tre prov och två inlämningar på samma vecka, "för att ni ska kunna slappna av under lovet", istället sitter man två veckor innan lovet och råpluggar, och när alla prov är skrivna och alla uppgifter inlämnade är man helt utbränd och orkar inte göra något på lovet. Allt för att man ska kunna slappna av! Inte värt det! Jag vill kunna ha energi under loven och inte bara sitta framför datorn kollandes på dokumentärer om risfälten i Kina och bergsklättrare getter i Nepal, jag vill kunna åka till stan och hänga med kompisar och kanske ta mig utan för Göteborg för en gångs skull, men nej, för jag är så avslappnad att jag inte ens orkar gå upp på morgonen!
TACK FRÖKEN!

Oj vad jag klagar! Men jaja, det stör ju mig så varför inte tänker jag. Så skärpning lärarkåren! Ta er samman!
Har jag haft matte med Viktor och sitter nu och äter mellanmål.
Folk säger att frukost är det viktigaste målet på dagen, men jag skulle säga att det fel. Älskar att äta mellanmål och utan det orkar jag inte med någonting! Om jag på något konstigt sätt lyckas skippa frukosten (äter alltid frukost), så har jag de få gångerna jag lyckats hållit mig mätt ända fram till lunchen. Inte känt av någon förnedring i trötthet eller annat som undersökningar pekar på som skulle påverka oss om vi inte äter en stadig frukost.
Kanske inte ska predika för att inte äta frukost, känns inte så bra att göra det i detta samhället där man får det inristat i hjärnan redan som liten, att det är det viktigaste som finns annars dör du! Nä, men ni fattar vad jag menar.


Känner mig glad just nu så vill sprida vidare min lycka och ger er därför denna fantastiskt konstiga bild! Hoppas ni blir lite glada av den!

Ha de gott haj

Likes

Comments

​Jag är verkligen ingen vintermänniska! 

För det första: Vad är grejen med snö, vem kom på den dumma idén? 

För det andra: Att det ska vara så jävla svårt för isen att inte placera sig just precis framför ens fötter     när man har som mest bortom! Och varför måste is vara så förbannat halt?! 

För det tredje: Det som nog är det mest hemska med vintern är den jävla kylan som envisas att komma tillbaka varje jävla år! Kan den inte flytta med fåglarna och pensionärerna söderut så att vi får slippa den! Å hur mycket kläder man än sätter på sig så är det ändå som att den letar upp ställen att ta sig in på bara för att jävlas. 

Nä, fyran för vintern! 

Dock är det ganska mysigt att sitta framför brasan om kvällarna och dricka varmchoklad och äta Hönökaka. 

Ha de gott haj.

Likes

Comments

​ZANZLÖZA ZMYCKEN STOCKHOLM

Likes

Comments

Gjorde hemgjord sushi som jag bjöd mina päron på. Även fast att jag klantade mig med riset och hällde i alldeles för mycket risvinäger och kokade det alldeles för länge så blev resultatet ändå gott!
Det blev en hel rulle över så tar med och bjuder min klass på sushi imorgon.

Ha de gott haj

Likes

Comments