Keep going


Hvordan har dere det?

Vi er på de siste soldagene, sommeren er over og høsten smyger seg inn. Som mange av dere vet så er jeg svak for vintage, spesielt belt-bags. Jeg har lett etter denne belt bagen siden 2018, og fant den endelig i sommer. Den kom i posten for litt siden og den var enda finere i virkeligheten. Da den er et smykke i seg selv så stylet jeg den veldig basic, med en lys jeans og en hvit singlet. What do you think?

Vi er inne i en veldig rar tid nå. 2020 er et veldig annerledes år. Det skjer mye rundt oss som er vondt og vanskelig å ta innover seg. Korona pandemien er over oss, og de grufulle og umenneskelige drapene på melaninrike i USA fortsetter. Rasistiske handlinger mot våre medmennesker har foregått lenge, ikke bare i USA. Forskjellen nå er at det blir filmet og synliggjort. Det at drapene blir gjort av politiet, som egentlig er til for å beskytte oss gjør alt mye verre. Det er bra at flere får øynene opp for dette, samtidig som det er utfordrende fordi vi nå ser drap på melaninrike mennesker over alt i sosialemedier, og det kan være med på å normalisere det. Det er veldig viktig å huske på at dette IKKE er normalt.
Samtidig er det mye rasisme også i Norge. Kampen er langt fra over, og jeg synes det er viktig å hele tiden ha fokus på BLACK LIVES MATTER og prøve å bidra der man kan. Jeg tenker at et sted mange av oss kan gjøre en endring er å ha bevissthet rundt språket vårt, og tenke over ordene vi bruker. Det er mange sårende og unødvendige ord mange bruker for å beskrive en som er brun i huden. Melaninrik er et ord som er fint å bruke og som ikke er negativt ladet. Melanin er et pigment (fargestoff) som gjør huden brun. Så brun hud kommer av melanin. Jeg ønsker å ha et fokus på dette på alle plattformene mine, og kommer derfor til skrive litt om det på bloggen.


Jeans/Levis Singlet/GinaTricot Beltbag/Gucci Necklace/Celine Sunglasses/Rayban
#gucci #fashion #ootd #outfit #style #nouwseptemberchallenge #nouwoutfit #nouwblogger #bestofnouw


Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Du er jo bare så vakker ❤️
nouw.com/verozitas
SirinBaily
SirinBaily,
Tusen takk☺️☺️
nouw.com/sirinbaily
SirinBaily
SirinBaily,

Tusen takk <3

nouw.com/sirinbaily