Hope

Shirt/Isabel Marant Jeans/Levis Coat/Toteme Boots/Louis Vuitton Earrings/TomWood Sunglasses/Cèline Purse/Fendi

Hvordan har dere det om dagen?

De fleste jeg snakker med sier at de går og venter på sommeren. Da er det varmere og lyst ute, som gjør at vi generelt blir mer glad og positive. Mange har også et håp om at landet åpner igjen til sommeren. Visstnok så er korna mindre smittsomt i varmen, og smittetallene gikk betraktelig ned forrige sommer. Regjeringen har også holdt på med en "jojo" åpning, som vil si at de åpner for en liten periode, så stenger de igjen. De stenger også bare for rundt 2 uker av gangen i utganspunktet sånn at vi hele tiden tror det vil åpne igjen, mens nedstegnignem bare vedvarer. Jeg tenker at dette er en av grunnene til at vi har holdt ut så lenge, fordi de gir oss et falskt håp. Nå har Erna laget en 4 trinns plan, så får vi se. Jeg tør ikke å håpe for mye, men ønsker at landet åpner igjen til sommeren. Jeg trenger å danse inn sommerkveldene med en virgin mojito i hånda.

Selv om det er lockdown så kjører jeg på med outfits uansett. Denne skjorta er en av de fineste jeg eier, jeg digger ballong ermene og silhuetten den gir meg, her sammen med en oversized kåpe som i en av mine favoritt farger. Ønsker alle en fin dag! Enjoy the sun!
#nouwblog #nouwoutfit #nouwblogger #nouw #isabelmarant #levis #celine #tomwood #lv #louisvuitton #outfit #mote "#ashion #style

Liker

Kommentarer