Happy Easter

Fortsatt god påske! Hvordan har dere det om dagen?

Personlig så er jeg ganske sliten og lei. Jeg har mistet tellingen på alle nedstigningene nå. Er dette lockdown nr 4 eller 5? Tenk at nå har det over et år siden korona kom til Norge, og vi hadde vår første nedstengning. Her i Oslo har det meste vært stengt siden mars i fjor, utenom en liten periode i sommer. Det er utrolig frustrerende å tenke på at polet blir prioritert og er åpent, mens treningsstudioene er nedstengt. Er ikke fysisk og psykisk helse viktigere enn muligheten til å drikke alkohol?

Uansett, så må vi bare forsøke å holde ut! Hva gjør du for å ta vare på psyken din i disse tider? Jeg prøver å komme meg ut og gå en lang tur hver dag for å klarne hjernen og holde meg i bevegelse. Nå har solen begynt å titte mer frem, og det begynner å bli varmere i været. Jeg gikk for et allWhite outfit, noe jeg ikke har gjort på på sikkert 15år. For å brekke det opp litt tok jeg på en oversized blå kåpe og en klassisk skinnveske. Jeg elsker å blande materialer som ull, skinn og denim.


Happy easter! How are you doing these days?

Personally I am sick and tired, and I have lost count of all the lockdowns we've had. Is this lockdown no. 4 or 5? Imagine that it is now over a year since corona came to Norway, and we had to shut down the country for the first time.

What are you doing to take care of your mental health these days? I try to get out of the house and take a long walk everyday to clear my thoughts and stay in shape. The sun is up and the weather is warmer. I went for an all-white outfit. To break it up a bit I put on an oversized blue coat and a classic leather bag. I love mixing materials like wool, leather and denim.

Coat/IsabelMarant Sweater/H&M Jeans/Levis Purse/Chanel Earrings/TomWood
#norsknouwbloggere #nouwblog #bestofnouw #mote #moteblogg #outfitoftheday #outfits #isabelmarant #tomwood #chanelbag #chanel #corona #allwhite #nouw30dayschalllenge #minstil #moteblogger

Liker