BLACK HISTORY MONTH

Hey you! Har dere hatt en fin uke så langt?

Jeg har vært i surprise bursdag i går, og i dag skal jeg en liten tur ut på byen. Det er så rart å dra ut på byen i disse korona tider. Man må sitte ved bordet hele kvelden og får ikke lov til å danse. Man innser virkelig hva som betyr noe, og for min del er detjeg savner mest å danse.

Jeg stikker innom for å dele denne outfiten med dere. Jeg går ikke så ofte i kjole, men hvis jeg gjør det er det som regel lange kjoler. Jeg liker så godt passformen, blomstene og vintagepreget på denne. Er den ikke cute? Jeg stylet den enkelt den med en micro bag og enkle gullsmykker.

I ettermiddag er det åpning av Black history month! Hvor spennende er ikke det?! For de som ikke har hørt om det, så er mening bak det å sette fokus på norsk- afrikansk historie og å synligjøre melaninrikes bidrag til norsk historie. Black history month 2020 handler om å finne, dokumentere, dele og bevare norsk afrikansk historie. Det er så viktig at dette får plass. Vi lærer så alt for lite om melaninrikes historie. Dessverre er mye hvisket ut grunnet 500 forferdelige år med slavetid som har gjort at mange ikke vet noe om sin historie. Jeg håper så mange så mulig deltar og tar seg tid til å se litt på dette! Billetter er dessverre utsolgt, men eventet streames! Jeg legger ved link her:

https://www.blackhistorymonthnorway.no/black-history-month-norway

Dere finner også informasjon på facebook under Black history month Norway eller på instagramkontoen bhmnorway

Ønsker dere alle en herlig dag videre!Dress/Zara Bag/Fendi Earrings/TomWood#nouwoutfit #outfit #tomwood #fendi #zara #fashion #noublogger #nouwblog #mote #oktober

Liker

Kommentarer