Värre än jul på Ullared

Travel

Denna natten var den jobbigaste på resan, jag sov inte en blund + att jag hade ont i magen i flera timmar... Men när jag skulle gå upp var min förkylning liite bättre än igår! Jag lyckades i alla fall orka följa med mamma och pappa till Skytrain för att åka till Siam. Vi tog hotellets tuktuk till stationen och köpte där tre engångsbiljetter i en automat, i dem kan du bara betala med mynt så de stog och rotade fram typ alla mynt de hade, för att bli av med dem.

Vi gick runt i Siam Center och Siam Square One som ligger precis bredvid varandra, intill Skytrainhållplatsen. Först gick jag runt i Sephora, men det var så mycket folk och turister där så jag orkade inte särskilt länge. Sen fick jag tipset från kompisen Jasmine som bor i Bangkok att gå till Eve and Boy som också är en makeup-och skönhetsbutik. Jag har aldrig sett en så stor makeup-butik i hela mitt liv, jag har liksom inget att jämföra med. Men trångt var det! Det var tydligen sista dagen på en stor rea, så det kryllade av köpsugna tjejer (och några killar som bar tjejernas väskor :P ). Asså det kändes som att gå runt i Ullared nära julen, med bara tjejer, och rea på smink. Du kanske kan tänka dig!? Jag kunde liksom inte bestämma hur jag ville gå och vad jag ville titta på, jag hamnade där jag hamnade och tog tag i det som såg bra ut. Hahahah! Det blev koreanska och thailändska märken, för jag tänker att de vanliga märkena kan jag lika gärna köpa i Sverige, det är kul att testa något nytt.När jag hade varit i den butiken en stund kom Jasmine dit och mötte upp mig. Det var så kul att få träffas igen! Vi ses varje gång jag kommer till Bangkok och det är lika roligt varje gång! Denna gången i Thailand blev det dock väldigt lite med tid, så det blev lite stressigt. Nästa gång är jag här längre! :)

Sen tog vi Skytrain tillbaka och hon visade oss det köpcentrumet hon brukar gå i, de hade julpyntat väldigt fint! Vi gick in på Sephora och det var så mycket bättre där än på den i Siam, det var nästan folktomt! Där kunde jag gå i lugn och ro och köpa några julklappar.


Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra