Tur på flyget

Travel

Vi var framme på flygplatsen så tidigt att våran avgång inte ens fanns med på den långa listan. Så vi gick till det enda stället som sålde saker att äta på den våningen. Det var bara ett litet mart, men vi fick i alla fall i oss något. Vi hittade ett ställe att sitta på och väntade där i någon timme innan vi kunde checka in våra väskor. Den flygplatsen är så enorm, så det är så himla många steg att ta sig igenom innan du är inne bland avgångshallarna.

Vår gate var som vanligt nästan längst bort, så det tog väldigt lång tid att gå dit. Men innan vi kom fram stannade vi och åt på en restaurang som hade thaimat. Jag åt pad thai och den godaste mangosmoothien jag någonsin ätit! Den smakade verkligen bara mango, och en extremt god mango!! Det blev våran sista måltid i Thailand för denna gången, vilket kändes lite tråkigt. Det var först nu det började sjunka in att vi skulle åka hem från denna fantastiska resa. Men det kändes på samma gång lite skönt att få komma hem och sova i sin egna säng.

Vi satte oss och väntade vid vår gate och där kom Janne och Tulli som vi känner hemifrån. Vi hade strax innan det fått reda på att de var i Thailand och skulle ta samma flyg hem som oss. Men det sjuka var att när vi skulle gå på planet visade det sig att vi satt på samma rad, 51! Hur stor är oddsen på ett stort plan med så många rader??

Väl på våra platser satte det sig aldrig någon på våran rad, vi satt i mitten och hade nu 4 platser för oss själva. Så mamma kunde ligga ner och sova hela vägen! Det såg så skönt ut, själv sov jag i max 1 timme... Men de hade bra filmer, så det funkade ändå. Jag tittade på tre filmer: Searching, Life of the party (med favoskådisen Melissa McCarthy) och Bad moms Christmas.Vi mellanlandade i Finland och väntade där i 2 timmar innan vi flög vidare till kära Göteborg. När vi landade i Landvetter träffade vi på kusinerna som precis skulle flyga iväg på semester. Flygplatser är verkligen en knytpunkt och det är en sån härlig känsla där, som att du har världen vid din fingerspets.

Vi hämtade våra väskor och gick ut och mötte upp Sabina! <3 Hon hade som tur var med sig våra vinterjackor som vi tog på oss direkt! Asså det kändes såå kallt när vi kom ut! Eftersom jag inte sovit på över ett dygn var jag lite borta när vi kom hem, men det var ändå en väldigt härlig känsla. Jag kunde liksom andas ut och bara vara.


Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra