Thailand

Travel

Nu har vi varit i Asien i 10 dagar. Det är först nu jag kan börja blogga, pga. kraschad dator, dåligt internet och annat... Men nu ska jag sätta igång på riktigt, så att ni kan följa oss på resan! 

Vi spenderade de första fyra dagarna på den sydöstra sidan av Thailand, Udon Thani. Där umgicks vi med min släkt, både i stan och ute på landet. När vi landade i Udon Thani blev vi upphämtade av min kusin och hennes man, vilket blev en överraskning, eftersom vi inte hade kontaktat någon om när vi skulle landa. Men mamma hade kontaktat dem när vi var på väg, så det blev en rolig överraskning! Sen åkte vi till stadens största köpcentrum, Central Plaza för att äta middag. Min morbror (som posar på den första bilden) jobbar på en restaurang i köpcentrumet, så vi åt självklart där! Det var buffé med hot-pot och grill på bordet, plus ett rullande band med massa mat. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @itismesandra

Instagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandra