Tar tillvara på tiden!

Sen förra måndagen har jag gjort mycket!! Förra tisdagen var jag på IKEA med Ania och tvillingarna (hennes värdbarn)! Det kändes nästan precis som IKEA hemma, alla produktnamn var på svenska och det såg likadant ut. Ända skillnaden var att alla pratade engelska :D Sen på onsdagen vaknade jag med huvudvärk och halsont... Så jag fick jobba lite mindre den dagen. Det blev värre under dagen, så jag fick ledigt hela torsdagen. Fortfarande sjuk på fredagen, men det var bättre så jag kunde jobba. I lördags var jag på min första månatliga träff med min LCC (min kontaktperson här) och de andra au pairerna i min grupp. Jag tog BART (typ som Västtrafiktåg här i Bay Area). Jag fick ta ersättningbuss mellan två stationer, men de fixade allt väldigt bra! Allt var lätt att hitta! :D Jag åkte till en stad som heter Castro Valley, vi träffads på ett glasställe/restaurang som hette Knudsen ice creamery. Det är just nu två till au pairer i vår grupp (som åkte med samma förmedling och bor i samma område), de var super trevliga! I söndags åkte jag med Ania och några andra som bor i deras hus till den där härliga sjön igen, Lake De Valle i Livermore! Där spenderade vi 5 timmar i solen och vattnet! Såååå varmt va det (typ 32 grader!!), så vi var tvungna att hoppa i vattnet hela tiden. Jag tog på solkräm hela tiden, men blev ändå bränd... Men jag fick iaf en del färg! :D Sen på kvällen gick vi två på bio för 7 dollar(typ 60 kr)!! Vi såg "Spy", skrattade typ hela tiden! Asså Melissa McCarthy är såååå bra!! Denna måndagen var min hittills absolut bästa dag här!! Dagen började med strålande sol. Morgonen med familjen gick mycket bättre, jag fick iväg tjejerna till skolan tidigare än vanligt (den här familjen stressar ALLTID när de ska iväg någonstans, vilket jag avskyr!!) Men jag fick det att gå mycket bättre den här morgonen! Sen under dagen åkte jag med Ania och tvillingarna till havet (typ 15 minuter här ifrån). Där satt vi i solen, lekte med killarna och räddade en fisk från det grunda vattnet! Vi kunde se San Francisco på andra sidan vattnet! :D Sen skjutsade hon tillbaka mig och jag började jobba igen. Allt kändes bara mycket bättre den här dagen, jag hade en mer positiv inställning till allt och barnen lyssnade bättre på mig. Sen på kvällen gick jag på min första danslektion här! Det var hiphop/street på en dansskola 12 minuter gång för mig. Kändes så bra att äntligen få dansa igen!!! :D Det var två andra tjejer på det passet, fick deras nummer och jag kommer dansa med den ena igen idag. Mina första amerikanska kompisar, haha :D I tisdags började morgonen som vanligt. Sen gick jag på en balettlektion på samma dansskola kl 10 på morgonen. Så skönt att börja dagen med träning! Jag köpte ett månadskort så jag kan dansa hur mycket jag vill för 190 dollar (typ 1650 kr)! Jag tror jag kommer dansa runt 7 pass i veckan! :D Sen fortsatte dagen som vanlig. Här är massor med bilder från hela veckan!!
Här är mataffären jag handlar på mest, Berkeley Bowl! 15 minuter gångn från huset. Det är jättestort och de har typ allt! De har t.ex. havregryn, kryddor, russin på lösvikt. Så du tar det du vill ha i en påse och sätter sen en etikett med numret på produkten som du själv skriver. De har jättebra frukter och grönsaker där! Alltid fräsht, de har jättemånga olika sorters av allt! Så en "avdelning" med bara meloner, potatisar, vindruvor, tomater och annat! Det är dessutom en typ restaurang avdelning med take away, bl.a. sushi! Köper ofta det där, så gott!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @itismesandra

Instagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandraInstagram itismesandra