Sjuk på hotellet

Travel

Idag vaknade jag ännu sjukare än igår... Det är en jobbig förkylning jag har fått, med huvudvärk, halsont och nästäppa :( Så idag fick bli en vilodag på hotellet. Jag orkade följa med och äta på en liten restaurang precis vid hotellet, men sen orkade jag inte mer för denna dagen.

Mamma och pappa åkte och hälsade på en munk i ett tempel en timme bort, så jag passade på att sova mer. När jag vaknade var det mörkt ute, jag hade sovit i nästan 4 timmar! Min kropp behövde nog det, för när jag vaknade mådde jag lite bättre. Sen tittade jag på Netflix resten av tiden innan de kom tillbaka. Jag trodde inte jag hade något avsnitt kvar av Riverdale, men det hade jag och jag blev så glad!! Vi åt middag på samma restaurang som innan, vi gillar verkligen det stället, lagom "hemmagjort", passande priser och såklart väldigt gott!

När vi var tillbaka på hotellet tog jag en lång och skön dusch. När jag var klar och skulle släcka i badrummet fick jag en elstöt genom fingret! Eller det kändes kändes inte som en stöt, mer som ett brus. Jag blev rädd och sa till pappa. Han kollade på det och sa att det var något fel på strömbrytaren, så han ringde ner till receptionen och bad någon komma och titta på det. En elektriker/vaktmästare kom efter typ 4 minuter. Servicen är extremt bra på detta hotellet! Han konstaterade efter en stund att han inte hittade något fel och sa bara att det kanske var för fuktigt i rummet. Pappa sa att det inte är något farligt, men jag kommer då inte att använda det rummet mer! Jag är väldigt rädd för sånna grejer och håller mig helst långt från det.

Eftersom jag inte orkat gå någonstans idag fick det bli foton från hotellrummet. På våran utsikt och på vardagsrummet som jag spenderade min dag i.

Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra