Sista dagen

Travel

När vi hade vaknat gick vi direkt upp och packade ihop alla våra grejer. Vi hade rätt så gott om tid så det var skönt, när vi var klara checkade vi ut och lämnade in väskorna i lobbyn. Sen hämtade Malin upp oss och körde oss till shoppingcentret Platinum som ligger mitt i stan. Eftersom jag har varit sjuk var detta den enda riktiga shoppingen jag hann med i Bangkok. Bilköerna dit var extrema och det tog oss 1 timme att köra några kilometer. När vi kom fram hoppade jag och pappa av innan parkeringshuset, vi ville skynda oss för att hinna med något. Vi hade typ 3 timmar på oss att äta och kolla igenom detta enorma varuhus! Vi gick direkt till deras food court och åt. Jag gick som vanligt till det veganska båset som har såååå god mat!! Alla som säger att det inte går att laga varierad vegansk mat borde se det dem lagar!

Platinum är som en marknad i ett shoppingcentrum, med grossisthandel. Det säljs kläder, accessoarer, souvenirer, skor, m.m. Det är två stora byggnader med 6 våningar, ungefär 1300 butiker och alltid fullt med folk. Så det tar ett tag att gå igenom allt, om man nu orkar!

Jag och pappa gick runt tillsammans, men efter ett tag lämnade jag av pappa på en fotmassage och fortsatte själv. Jag fick i alla fall köpt lite julklappar så jag blev nöjd! När jag var klar mötte jag upp mamma och Malin som satt och väntade på en Starbucks och sen åkte vi tillbaka till hotellet. Där hämtade vi upp våra väskor och tog en taxi till flygplatsen.


Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra