Luftakrobatik i Bangkok

Travel

Mamma och pappa var borta hela dagen så jag var själv på hotellet och pluggade en större del av dagen. Vid lunch beställde jag mat via room service, jag ringde och beställde på thailändska, rätt så stolt över mig själv :P Jag förstår i stort sett all thailändska men jag kan inte prata så bra eller flytande. Det är konstigt hur hjärnan egentligen har alla ord lagrade men de kommer inte fram när du ska prata! Det känns som språket blir bättre och bättre när jag är här och ett av mina mål är att kunna prata och läsa flytande.

Jag pluggade tills dem kom tillbaka till hotellet och då tog jag min packning och gick ner till receptionen med mamma. Vi beställde en taxi som körde oss till Hoy Hon Circus, där jag bokat in mig på ett pass luftakrobatik. Men innan vi kom fram lämnade taxin av oss som gpsen sa, men det var fel och vi gick runt vilsna ett tag, jag kom lite sent men det gick bra ändå!

Denna gången blev det aerial hammock, som är tyg som hängs upp som en gunga. Det var min första gång och det var superkul! Eftersom jag tränar aerial hoop (upphängd ring) så föll det mig ändå rätt så naturligt, men det var väldigt svårt att hålla koll på tyget och greppen hit och dit. Nu har jag brännsår och blåmärken på foten och brännsår och kramp i händerna haha! Men det var det värt och jag ska absolut fortsätta med detta hemma i Sverige! Jag bara älskar luftakrobatik i alla dess former, jag har verkligen hittat min grej!

Gillar

Kommentarer

Instagram @itismesandra